2013. szeptember 20. írta: ayo
Greenlight - Szeptemberi érkezők

25 új címet dobtak Zöld útra, azt hiszem ez az új rekord, lássuk a lényegesebbeket:
Megjegyzés: jó volt látni a hozzászólásoknál, hogy a beválasztott fejlesztők egymásnak gratuláltak oda-vissza.

steam_greenlight.jpg

Bugbear Entertainment's Next Car Game: roncsderbi szimulátor, nekem utoljára a Dirt Showdown jött be nagyon, a videókból ez se tűnt rosszabbnak. Várom.

Candle: végre ez is bekerült! Nagyon egyedi logikai platform, szerintem erről fogunk még sokat hallani.

Dusty Revenge: bevallom én ritkán "nyúl"ok a hack n slash vagy a beat 'em up játékokhoz, de tudom, hogy a stílus kedvelői szeretni fogják ezt a rendesen kidolgozott játékot, mert tényleg jóféle.

DwarfCorp: Dungeon Keeper és a Minecraft szüleménye. Hogy mennyire lehet egy ilyen játék élvezetes arra én is kíváncsi lennék, de hát a megjelenési idő is rendesen ki van tolva (Pre-Alpha - October 2013. Alpha - June 2014.), szóval marad a videó.

Eden Star: Pre-alpha: végre egy ötletesebb / egyedibb belsőnézetes logikai játék. Kicsivel nyitottabb, mint a legtöbb hasonló stílusú játék + keresztezték a Red Faction fizikájával a játékmenetet, hogy ne csak építeni, hanem komoly rombolásokat is végre tudjunk hajtani. Elsőre nekem tetszett, télen érkezik.

Gimbal: Space Pirates and Zombies-ra hajazó játék. Nem tudom mennyire lesz érdekesebb, de a videó túlságosan is hasonlít rá, talán a grafika ami még szebb, de az egyelőre kevés lesz.

Grimm: a játék már 2008-ban megjelent, de most a Greenlight segítségével újra kiadják. Nem hiába nem volt még ez Steamen, hiszen messze nem a legjobb játékuk.

Humans Must Answer: klasszikus oldalnézetes space shooter a régi S.T.A.L.K.E.R. alkotóitól. Nem rossz.

Lacuna Passage: kemény rétegjáték, avagy Dear Esther a Marson. Azt hiszem többet nem kell mondanom róla :).

Monochroma: nem csodálkozom, a blogon is posztolva volt, mint ajánlott cím. Ennek azonnal Steamen lett volna a helye és nem itt a Greenlighton szenvedni, most végre bekerült. Nagyon ajánlott.

Mount Your Friends: Dive Kick után végre ez is bekerült, a videót ajánlom :D.

Postmortem: one must die: nagyon érdekes koncepció, hiszen nekünk kell kiválasztani, hogy kit viszünk magunkkal a halálba. Jó hír: a játék Free To Play lesz.

SeaCraft: a hiánypótló hajós lövöldözős játéknak egy fő baja van hogy multiplayerként készült. Azt mondjuk nem tudom, hogy mennyire lehet egy játék egyszerre szimulátor és árkád, de ez már csak részlet. A tankok és repülők után, most már hajókkal is zúzhatunk. Kíváncsi leszek mennyire lesz életképes nem F2P modellként.

SUPERHOT: pár napja írtam róla, hogy mekkora nagy játék, hát most új szlogenjük lett: SUPER.FAST. Öt nap alatt megkapta a Zöld Utat, igen ez kérem szépen rekord.

Syder Arcade: még egy space shooter szép grafikával és kemény elektróval.

theHunter: végre Steamen is Free To Play ölhetjük a vadakat. Nem rossz amúgy, de eddig is játszhattunk vele a weben...

U55 - END OF THE LINE: szokásos survivor horror adagunkat most is megkaptuk. Sajnos a Kickstar nem jött össze nekik, de a Greenlight igen. Reméljük, hogy elkészül, mert kidolgozottnak tűnt a videók alapján.

Valdis Story Abyssal City: keményebb rpg alapú beat 'em up. Hatszor több pénz jött össze a Kickstarter akcióból, bár kicsit könnyebb volt a helyzetük, hiszen csak 8000 dollár volt a cél. Ez tuti menő lesz a kategóriájában.

Warsow: szerintem ezzel sokan játszott már más is. Régi Free To Play játék most végre Steamen, hogy lássák a haverok, hogy ezzel tolod. Én örülnék azért valami hasznosabb támogatásnak is, na mindegy.

Zombie Tycoon 2: PS rajongók már ismerhetik az első részét is, most a PC játékosokat próbáljak megkörnyékezni. A játék nem rossz, de lehetett volna jobb is, reméljük az új port még jobb lesz.

A legtöbb játék még koránt sincs kész. Ha érdekel valamelyik, akkor keresd a játék Greenlight profilján.
A hivatalos listát itt találjátok:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=179196547

A játéknapló Greenlight Collectiont ezen a linken érhetitek el:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=15325832

komment