Ingyen Anodyne 2: Return To Dust, A Short Hike és Mutazione!

Ezen a héten három kevésbé ismert indie játékot szerezhetünk be ingyen az Epic-en, amelyeket mindenképp érdemes kipróbálni.

anodyne_2_return_to_dust_a_short_hike_mutazione.jpg

Az Anodyne 2: Return To Dust egy kevésbé ismert, de annál minőségibb kalandjáték, ami tele van régi és új játékok utalásaival, poénokkal, eközben pedig mégis egy teljesen egyedi, szórakoztató játékélményt tud nyújtani. Az első részt én nagyon szerettem, ott az egész zeldás 16-bites alapra épült, a mostaniban viszont már 3D részeket is tartalmaz.

A Short Hike egy open world felfedezős játék egy madárral a főszerepben. A játékban egy aranyos, nyugodt Nintendo DS-es Animal Crossingra hajazó környezetben kell barangolni és kalandozni teljesen szabadon. A Short Hike tényleg csak pont annyi, amennyit a címe is elárul, egy rövid, de kellemes kalandozás szép helyeken, tehát ha kikapcsolódásra vágysz, akkor ez a te játékod.

A Mutazione szintén egy nem annyira népszerű indie játék, ami most talán egy kicsit több rivalda fényt kap. A játék egy klasszikus point & click kalandjáték, ami nem csupán a művészi grafikával akarja meghódítani a játékosok szívét, hanem egy felejthetetlen, mély történettel, ami biztosan nyomot hagy mindenkiben. Habár az tény, hogy egy ilyesfajta játékban sok a szöveg, szóval leginkább a stílus kedvelőinek ajánlanám, de szerintem bátran megnézheti más is, hiszen nagyjából 5-6 óra alatt végigjátszható.

Az akció március 19-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment