Ingyen Figment, Tormentor X Punisher, World War Z és Child of Light!

Ezen a héten el vagyunk árasztva ingyenes játékokkal! Három játékot zsebelhetünk be Epic-re és egyet pedig a Uplay kliensre.

figment_tormentor_x_punisher_world_war_z_es_child_of_light.jpg

A Figment egy könnyed kalandjáték kisebb puzzle feladatokkal, amihez sok humor, fülbemászó dallamok és egyedi szürrealista látvány társul. Én nagyon bírtam, nem hosszú, de kedves, aranyos játék, amit egyszer jó volt kipörgetni, szóval bátran ajánlom mindenkinek.

A Tormentor X Punisher egy kevésbé ismert felülnézetes twin stick shooter, amiben démonhordákat kell a lehető legkeményebb zenékre hentelni. A játék kinézetileg nem egy nagy szám, de a lényeget megfogták: folyamatosan folyik a vér és repülnek a démon testrészek. Játékmenetileg szerintem vannak sokkal izgalmasabb alkotások, mint például a korábban ingyenes Enter the Gungeon, de aki szeretne egy kicsit durvulni és szétlőni mindent, annak jól jöhet most ez az akció.

A World War Z egy négyfős zombis co-op, ami nagyjából a L4D-re hasonlít. Nem rossz játék, de nem sok újat ad a stílushoz, viszont mivel nagyon nincs más új cím a kategóriában, ezért bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki már unja a régieket és szeretne egy jó kis co-op partit nyomni a haverokkal.

Az akció április 2-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek, hogy lecsapjon rá. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install.

És még nincs vége, mivel az Epic mellett a Ubisoft is akciózik. Náluk a Child of Light ingyenes mindössze 2 napig, ami egy fantasy RPG csodaszép grafikával és körökre osztott csatákkal. Nagyon ajánlott játék, nem hiába készült róla egy teljes cikk is a blogon.

A játék március 28-ig ingyenes, ezért érdemes minél előbb bezsákolni. A játék beszerzéséhez Uplay fiók szükséges, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán alul a PC gombra és a sikeres aktiválás után pedig  már telepíthetitek is a játékot. Jó játékot!

komment