SUPERHOT

Ennél a játéknál az első percben éreztem, hogy ezt nem fogom tudni abbahagyni addig, amíg végig nem viszem. Egyszerűen olyan menő ötletet alapszik, hogy simán lehetne belőle egy még komolyabb játék, még több tartalommal és akár hozzádobhatnának egy lebilincselő történetet is.

superhot.png

Az fps játék nagyszerűsége abban rejlik, hogy csak akkor történik valami, ha mozgunk. Tehát, ha szemben állunk egy ellenséggel és nem mozdulunk, akkor semmi se fog történni. Ilyen akciójátékot még soha se láthattunk, már a játék elején nekem is ezernyi ötletem támadt, annyira inspiráló ez az egész - pl.: hogy milyen lehet, ha nincs fegyverünk és egyszerre több helyről is támadnak ránk és a lövedékek között kell szlalomoznunk.

A SUPERHOT demója nagyjából minden lényeges momentumot bemutat, de érezhető, hogy van benne még keményen kontent, amit ki lehet hozni ebből. Egyetlen hátúlütője a játéknak, hogy brutálisan addiktív és jelenleg csak a próba verzió érhető el, szóval ment is a donate nekik és persze a Greenlight szavazat, hogy biztosan elkészüljön a játék. A jelenlegi demóváltozat grafikája teljes képernyőben nem a legszebb, de remélem ezt is javítják majd, más gond tényleg nincs. SUPER. HOT.

A játékot ezen a linken érhetitek el:
http://superhotgame.com

Mi már szavaztunk, most rajtad a sor!

SUPERHOT

Szavazz erre a játékra, hogy megjelenhessen a Steamen!

 

8 komment