Ingyen GTA 5!

Az Epic eddig is már sokszor megmutatta, hogy nem szórakozik, ha ingyen játékról van szó, de azért ez a mostani már tényleg hihetetlen.

gtavheader.jpg

Nagyon nehezen találok szavakat, hiszen a GTA 5 a valaha megjelent egyik legjobb játék, ami évek óta nagyon jól tartja az árát kisebb akciók mellett, szóval igazán jó dealben soha se lehetett beszerezni, nem hogy ingyen. Az Epic viszont most elhozott egy olyan vissza nem térő alkalmat, amikor is egy hétig teljesen ingyen beszerezheti bárki. Még most is nehezen tudok felfogni, hogy ez tényleg megtörtént. Egy dolgot viszont már biztosan tudok, hogy a lassan 10 éves blog történetében ez az egyik legnagyobb deal, amiről valaha írtam. Már csak egyetlen kérdés maradt bennem, hogy lehet-e ezt még fokozni?

Az akció május 21-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek, hogy lecsapjon rá. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játék oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install.

komment