Ingyen GoNNER és Offworld Trading Company!

Ezen a héten két jófajta, de nehéznek mondható játékot szerezhetünk be ingyen az Epic-en.

gonner_offworld_trading_company.jpg

A GoNNER egy iszonyat nehéz roguelike platformer. Habár ez a játék nem mai darab és régen se volt annyira népszerű, mégis a jobb fajta indie játékok közé sorolnám. A művészi grafikát és az igényes dallamokat szerintem mindenki hamar meg fogja szeretni, viszont figyelembe kell venni, hogy egy igazi roguelike játékról van szó, tehát baromira nehéz és minden halál után újra végig kell menni az előző pályákon. Emellett nagyon kevés feloldható dolog van, ami segíti a későbbi próbálkozásokban, tehát leginkább edzett platformer rajongóknak tudnám ajánlani.

Az Offworld Trading Company egy nem mindennapi RTS és nem azért, mert a kolonizált Marson játszódik, hanem mert a harcok helyett teljesen az üzlet van a középpontban. Alapvetően itt is építeni kell bázist és termelni a nyersanyagot, viszont a célunk, hogy minél több pénzt szerezzünk meg. Ezt viszont nem lehet tisztességes játékkal teljesíteni, emiatt szabotálni kell a konkurenciát a lehető legkülönbözőbb módokon. Nem könnyű, de nagyon izgalmas stratégia játék, mindenképp nézzetek rá, ha szeretitek a management játékokat.

Az akció március 12-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment