Ingyen The Stanley Parable és Watch_Dogs!

Senki se szomorkodjon, hogy otthon kell maradni, mert ezen a héten két nagyon menő játékot szerezhetünk be teljesen ingyen az Epic-en.

the_stanley_parable_watch_dogs.jpg

A The Stanley Parable talán az egyik legizgalmasabb és viccesebb sétaszimulátor, amivel valaha játszottam. Nehéz róla beszélni, mert nem akarok lelőni semmilyen poént vagy elárulni bármi érdekességet a játékról, annyit viszont fontos tudni, hogy a játéknak több befejezése van és hogy igazából 1-2 óra alatt simán kijátszható. Ehhez még jönnek a rendkívül kreatív achik, amelyek nem csak hogy szépen megnövelik a játékidőt, hanem kifejezetten ajánlottak, mert nagyon sokat dobnak az élményhez. Többet nem is szeretnék róla mondani, a legjobb, ha nem tudsz róla semmit, hanem elindítod és pár perc alatt ugyis érteni fogod, hogy mi az, amit imádnak benne. A Stanley Parable különösen ajánlott minden játékosnak.

A Watch_Dogs első része számomra hagy némi kivetnivalót, de igazából már akkor is azt mondtam, hogy egy GTA résszel még mindig jobban járunk, de nagyon olcsón azért egynek még elmegy. A véleményem azóta se változott, továbbra is azt tudom mondani, hogy lehetett volna sokkal jobb játék, de azért ingyen ne hagyja ki senki, mert azért el lehet vele szórakozni, ahogy én is tettem. Ha pedig kicsit tetszett a téma, akkor nagyon ajánlom a második részt, mert az minden szempontból jobb játék lett, pont amilyennek az elsőt ígérték.

Az akció március 26-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment