5 játék ingyen!

Az ingyenes játékáradat továbbra is folytatódik. Az Epic-en összesen 4 játékot szerezhetünk be, ebből egyet Steamre is, emellett a Ubisoft is folytatja a múlt heti akciót és erre a hétre is kínál egy menő ingyenes játékot.

ingyen_rayman_legends_totally_reliable_delivery_service_drawful_2_gone_home_hob.jpg

A Totally Reliable Delivery Service egy a fizikán alapuló open-world szimulátor, amiben csomagokat kell kézbesítenünk. Alapvetően az ötlet nem rossz, főleg hogy online másokkal is tudunk játszani, de bőven van még mit rajta csiszolni. Egy Human: Fall Flat szerintem sokkal jobb választás, ha valaki ilyet keres, de az egyelőre még nem volt ingyen.

A Drawful 2 egy minimum 3, maximum 8 fős rajzolós party játék. A játék érdekessége, hogy a hasonló játékokkal szemben itt pont az a cél, hogy minél nehezebben találják el a megoldást. A játék három fázisból áll, az első a feladvány lerajzolása, majd a többiek tippelése, végezetül pedig az összes tippből plusz az igazi megfejtésből kitalálni, hogy melyik az igazi megoldás. Jópofa játék és talán a legjobb része, hogy kontrollerként a telefont vagy a tabletet is lehet használni. Ez a játék jelenleg a Steamen is ingyenes.

A Gone Home egy klasszikus indie játék lebilincselő történettel: egy év távollét után hazatérünk, de valami megváltozott. Tudom, hogy sok játékos nem szereti a sétaszimulátorokat, de ez tényleg a jobbik fajtából való és laza 2-3 óra alatt kipörgethető, szóval ha kicsit is szeretitek a kalandjátékokat, akkor mindenképp nézettek rá.

A Hob egy akció-kaland játék a Torchlight 1-2 alkotóitól. Játékmenetileg nagyon hasonlít a Zeldákhoz, tehát könnyed harcok mellett a kalandozás és a logikai fejtörők vannak a középpontban, viszont mégse nevezném egy egyszerű klónnak, mert azért bőven van benne egyediség, amiért megéri kipróbálni ezt a kevésbé népszerű, de igényes játékot.

Az akció április 9-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek, hogy lecsapjon rá. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install.

Ahogy fent is említettem, az Epic mellett a Ubisoft is belekezdett az akcióba, náluk most a Rayman Legends ingyenes. A Legends a Rayman Origins tökéletesre csiszolt változata egy csomó újdonsággal, amit a kezdetekben Wii U exkluzív címnek szántak, tehát igazi minőségi Nintendo platformernek készült, csak a Wii U sikertelensége miatt később kiadták minden rendszerre. Öröm az ürömben, hogy ezáltal viszont mindenkihez el tudott jutni ez a kiváló játék, amit most teljesen ingyen beszerezhetünk.

A játék április 3-ig ingyenes, ezért érdemes minél előbb bezsákolni. A játék beszerzéséhez Uplay fiók szükséges, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán alul a PC gombra és a sikeres aktiválás után pedig  már telepíthetitek is a játékot. Jó játékot!

komment