Ingyen The Escapists, Wasteland 2+1 és Bastion!

Ezen a héten összesen négy játékot zsebelhetünk be teljesen ingyen, nézzük őket sorban:

the_escapists_wasteland_2_bastion.jpg

Elsőként a szokásos heti Epic Games ingyenes játékkal kezdeném, ahol most egy hétig a The Escapists kraftolós játékot lehet beszerezni. A játék tulajdonképpen arról szól, hogy hosszú fejlődés-fejlesztés során szökjünk meg a börtönből, miközben a mindennapi tevékenységeket kell elvégezni, mint a kondizás, zuhanyzás, na meg persze a verekedés a menzán. Nagyon sok jó ötlet van a játékban és igazából bőven el lehet vele lenni órákig, hiszen viszonylag hosszabb kraftolások, fejlődések árán tudunk majd csak megszökni.

UPDATE: mindeközben a The Wolf Among Us is ingyenes december 19-ig.

Az akció december 19-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install.

Mindeközben a GOG-on beindult a Winter Sale, ezért péntek 15:00-ig ingyenes a Wasteland 2 Director's Cut Digital Classic Edition. Ehhez annyit kell tennünk, hogy belépünk a fiókunkba, majd a játék oldalán klikk a "Go to giveaway" gombra, ezután legörgetünk egészen a Wastland 2 bannerre, majd ráklikkelünk a "Get it FREE" gombra.
A 2. rész aktiválása után meg tudjuk szerezni a Wasteland 1: The Original Classic részt is, amihez a fiókunkban ki kell választanunk a Wasteland 2 Director's Cutot, majd a játék címe alatt a "More" menünél a "Serial"-t választjuk, ahol már ott vár minket az első rész linkje, amivel hozzáadhatjuk azt is a fiókunkhoz.

Végül pedig iOS felhasználóknak is egy örömhír, az egyik legismertebb indie játék, a Bastion teljesen ingyenes az App Store-ban, tehát nem csak a demó letöltése, hanem a játékon belüli teljes játék megvétele is 0 forint. Ami még friss hír, hogy a legújabb iOS frissítéssel már a Xbox kontroller is támogatott, úgyhogy most már tényleg minden megvan, hogy telefonon is teljes legyen a szórakozás.
A játékot itt tudjátok beszerezni. Jó játékot!

komment