Ingyen Death Coming és Evil Genius!

Ezen a héten egy aranyos puzzle játékot és egy igazi klasszikust szerezhetünk be teljesen ingyen.

death_coming_evil_genius.jpg

A Death Coming egy aranyos pixel puzzle játék, amiben a kaszásnak kell segítenünk begyűjteni a lelkeket, azaz szépen elintézni mindenkit. Természetesen nem ész nélkül kell öldökölni, hanem kisebb logikai fejtörők segítségével. A játék nem csak aranyos, hanem tele van humorral, szóval jól el lehet vele szórakozni, viszont figyelembe kell venni, hogy ez egy viszonylag rövid mobilos átirat, tehát semmi komolyra ne számítsatok, pont annyit tud, hogy kellemesen el lehet vele tölteni pár órát. Az utóbbi miatt ezért nem tudtam volna ajánlani senkinek teljesen áron, de ingyen simán megér egy próbát.

Az akció május 14-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek, hogy lecsapjon rá. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játék oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. 

Emellett ingyen beszerezhető egy igazi klasszikus, az Evil Genius, amit itt tudtok kérni. Az igényléshez kell egy Rebellion ID, amit össze kell kötni a steames fiókunkkal, majd kikérni a "Claim your game!" résznél és picit várni, hogy megjelenjen a játék a könyvtárunkban. A kulcsokból csak limitált példányszám van, tehát érdemes minél előbb bezsákolni, hogy ne hogy lemaradj róla. Jó játékot!

komment