Ingyen Tomb Raider és Lara Croft and the Temple of Osiris!

A Square Enix a jelenlegi helyzet miatt pár napig ingyen adja két játékát Steamen, hogy még jobban el tudjuk tölteni az időt otthon.

tomb_raider_lara_croft_and_the_temple_of_osiris.jpg

A 2013-as Tomb Raidert szerintem nem nagyon kell bemutatni. Engem anno teljesen el tudott varázsolni az újdonságaival, az izgalmas játékmenettel és a gyönyörű grafikával, szóval ha valakinek valahogy mégis kimaradt volna, akkor mindenképp nézzen rá.

Lara Croft and the Temple of Osiris a Lara Croft and the Guardian of Light folytatása, amit talán kevesebben ismernek, mint a főszériát. Az első részhez hasonlóan ez is izometrikus nézetű, akció-puzzle játék, aminek a legjobb része, hogy single mellett akár négyen is játszhatunk osztott képernyőn vagy online. Ami még érdekes, hogy az első rész mintájára itt is teljesen más élményt nyújt a játék, ha egyedül vagy ha többen játszunk, hiszen nem csak a pályák felépítése és a fejtörők változnak, hanem egyes pályák kizárólag single-ben vagy csak multiban érhetőek el.

A játékokat március 24-ig adják ingyen, tehát érdemes minél előbb bezsákolni őket, hogy le ne maradjatok róla. A játékok beszerzéséhez mindössze csak annyit kell tenni, hogy az áruházi oldalon ráklikkeltek a "Fiókhoz adás" gombra - Tomb Raider | Lara Croft and the Temple of Osiris - és utána már mehet is az Install. Jó játékot!

komment