Ingyen Tacoma, Next Up Hero!

Ezen a héten két kisebb játékot ad ingyen az Epic.

tacoma_next_up_hero.jpg

A Tacoma a Gone Home alkotóinak újabb játéka, ami játékmenetileg teljesen megegyezik az elődjével. Ez annyit jelent, hogy ismét egy könnyed sétaszimulátorról van szó, viszont 1995-ös családi házat lecseréltek egy 2088-as Földhöz közeli egy űrállomásra, ami pont elég arra, hogy ismét újabb izgalmakba, felfedezésbe kezdjünk. Ez a játék is csak pár órás, de szintén csak ajánlani tudom, mert én se vagyok oda a sétaszimulátoroktól, de ahogy a Gone Home-nak, ennek is nagyon jó a története.

A Next Up Hero játék gondolom sokaknak nem mond semmit, ami nem olyan nagy baj, mert sajnos nem a legjobb játékok közé tartozik. Alapvetően egy szépen megrajzolt dungeon crawler játék co-opra kiélezve, ami még jól is hangzik, viszont 1-2 óra után teljesen unalomba fullad, mivel nincs jó története és hamar ismétlődővé válik a játékmenet. A jéghegy csúcsa, hogy állandóan szerveren kell lenni, ami teljesen random időközökben kidobja a játékosokat és lehet kezdeni teljesen elölről az adott részt. A játékosok már évek óta szeretnének offline verziót, de azóta se történt változás, szóval ezeket mindenképp vegyétek figyelembe, ha nekikezdtek a játéknak.

Az akció július 30-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek, hogy lecsapjon rá. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játék oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install.

komment