Ingyen Civilization VI!

Ezen a héten ismét egy komolyabb játékot ad ingyen az Epic, ezzel megerősítették a Mega Sale alatti ingyen játékok listáját, ami még a múlt héten szivárgott ki.

civilization_vi.jpg

A Civilization VI a sorozathoz hűen még mindig a legjobb körökre osztott játékok között van. Az új rész jóval mélyebbre sikerült az elődjénél, viszont nagyon próbálták a fiatalabb közönséget is megfogni, ezért jóval rajzosabb, mesésebb lett a kinézete. A játék az előző részhez hasonlóan csak az összes DLC megvásárlása után lesz teljes értékű, viszont a CIV5-höz képest itt nagyon elszálltak az árázással, ami talán a legnagyobb problémája ennek a résznek.

Természetesen az alapjátékkal is bőven el lehet lenni, de igazán soha se érte meg, hiszen még mindig olcsóbb megvenni a CIV5-öt az összes kiegészítővel, ami azért jóval többet ad, mint a DLC-k nélküli új rész.
A mostani akciót pont ezért bátran ajánlom mindenkinek, mivel egy 60 eurós játékról van szó, így maximum csak a DLC-kért kell majd fizetni

Az akció május 28-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek, hogy lecsapjon rá. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játék oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install.

komment