2014. december 17. írta: Adi86
Duet Premium

Duet2.JPG

Nem vagyok az a nagy mobiljáték-rajongó, mert a rengeteg mikrotranzakciós lehetőség (vagy kényszer) legtöbbször elveszi a kedvemet. A Humble Bundle-nek köszönhetően viszont néha bele lehet futni egy-egy igazán jó cuccba is, így sikerült megismernem a mostani Duet Premiumot.

A játék felépítése nagyon egyszerű, van két pontunk, egy piros és egy kék, amiket forgatva ki kell kerülnünk a szembejövő akadályokat. Eleinte nagyon könnyű teljesíteni a feladatokat és ezáltal könnyedén meg lehet szokni az irányítást. A Duet Premium-ban teljes mértékben a reflexeinket és a koordinációs képességeinket kell használnunk. A pályákat előre nem lehet megjegyezni, minden új játék indításnál módosulnak a dolgok és csakis az akadályok típusai lesznek állandók.

Grafikailag igényes, minimál stílust képvisel, amely pont annyit mutat, amennyit kell és nem zavar a koncentrációban. Mondhatni minden telefonon elindul a grafika egyszerűsége miatt, de ajánlatos nagy kijelzőssel próbálkozni, hogy a kezünkkel ne takarjuk el a tárgyakat. 

Zeneileg a Duet igen csak kiemelkedő alkotás (nem hiába írja az elején, hogy fejhallgató ajánlott). Tim Shiel nagyszerű looping zenéi igazán hipnotikusak, kellemesek, lazítják az idegeket, amik persze a játék vége felé ennek ellenére is eléggé megfeszülnek. A zenét mindenkinek csak ajánlani tudom, akár játék nélkül is, mivel összességében egy komoly, minőségi albumot komponáltak.

A Duet egy kiváló és kellemes hangulatú, de nehéz játék, amely tökéletes mobilra. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Google Play | Soundtrack

2 komment