Ingyen Assassin's Creed 2, Just Cause 4 Reloaded és Wheels of Aurelia!

Ezen a héten két kalandjátékot zsebelhetünk be teljesen ingyen Epic kliensre.

assassin_s_creed_2_just_cause_4_reloaded_wheels_of_aurelia.jpg

A Just Cause 4 Reloaded messze nem sikerült annyira jól, mint az első három rész, hiszen nem csak egy óriási visszalépés az előző részekhez képest grafikailag és játékmechanikailag, hanem még egy csomó idegesítő bugot is tartalmaz a játék. Ezek miatt én nem ajánlanám senkinek, főleg teljesen áron, hiszen olcsóbban be lehet szerezni a korábbi minőségibb részeket, viszont ingyen már azt mondom, hogy egynek nem rossz és talán kevésbe leszünk idegesek így, hogy nem adtunk érte ki pénzt, amikor valami hiba folytán újra kell kezdeni a küldetést.

A Wheels of Aurelia nem könnyű eset, mert igazából nem is játék, inkább egy interaktív rövid történet, amiben nagyon minimálisan veszünk részt. A játékban Olaszországon utazunk keresztül egy kocsiban. Az autó folyamatosan előre halad, mi csak fel-le irányíthatjuk, eközben pedig beszélnek a karakterek, mi pedig néha választhatunk, hogy mit reagálunk, ami kihat a történetre. És ennyi. A játék nagyjából 20 perces, de ha érdekel a többi ending, akkor plusz 1-2 órát még el lehet vele tölteni, de igazából ez tipikusan olyan játék, amit Youtube-on is bőven elég végigpörgetni.

Az akció április 23-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek, hogy lecsapjon rá. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. 

Az Epic mellett, ha nem is hetente, de a Ubisoft is elkezdett ingyen játékokat osztani, náluk most az Assassin's Creed 2 ingyenes még egy napig, ami az egyik legjobb rész a sorozatban, szóval ezt mindenképp szerezzétek be.

A játék április 17-ig ingyenes, ezért érdemes még ma bezsákolni. A játék beszerzéséhez Uplay fiók szükséges, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán alul a PC gombra és a sikeres aktiválás után pedig  már telepíthetitek is a játékot. Jó játékot!

komment