2013. augusztus 09. írta: ayo
Greenlight - Augusztusi érkezők

Tartják a mennyiséget a Steamnél , mert megint több mint 10 játéknak adtak Zöld utat, lássuk őket:

steam_greenlight.jpg

7 Days To Die:  fps játék, a következőkből épül fel: Minecraft - tower defense - survivor-horror rpg alapokkal és persze zombikkal. A játékmenetet legjobban a Don't Starve-hoz tudnám hasonlítani, tudunk építeni, folyamatosan fejlődünk, van kraftolási lehetőség és persze a cél a túlélés.

The 7th Guest: retro fanoknak egy kis ínyencség: 20 év után újra kiadják egyik legjobb interaktív kalandjátékot. 

Crashtastic: sandbox építős játék, amelyben járműveket és pályákat készíthetünk. Célunk a minél látványosabb ütközések végrehajtása. Ha olcsón lesz, lehet befizetek egy ilyenre, mint unaloműző.

The Dead Linger: ismét egy zombi survivor-horror játék szőrnyű grafikával, de hát úgy látszik, hogy erre van igény, hát nesztek.

Door Kickers: azt hiszem a lelkes olvasóknak nem kell bemutatni: az egyik legjobb taktikai játék a Door Kickers - simán vár bármilyen nem indie játékot is - és tényleg aki nem tette, az szerezze be minél hamarabb, mert megjelenéskor 2x többért fogják adni.

INFRA: belsőnézetes logikai játék Source engine alapokon. Nem rossz, de láttam már ebből is sokkal jobbakat már.

Maia: na még egy jó cím, kiemelem a lényeget: "Taking inspiration from games as diverse as Dungeon Keeper, Dwarf Fortress, Theme Hospital and The Sims, while drawing on the 1970s sci fi aesthetic". Szóval egy jó kis stratégia, reméljük jó lesz.

Nekro: Overlord-szerű profin összerakott játék. Várom.


The Novelist: nagyon érdekes és ötletes kalandjáték, amelyben egy család emlékeiben kell turkálni - eközben mindig kiderül valami fontos, amitől a másik ember reakciója változik és ezáltal az egész történet. 

Paranomal: félős horror játék random generátorral, hogy soha se érezd magad biztonságban. Ajánlott a füles és a sötét szoba. Én ezeket ritkán tolom, mert mindig beparázom sajna.

Satellite Reign: izometrikus nézetű valós idejű sci-fi stratégia. Nem az a kimondottan indie, hiszen egy eléggé komoly csapat áll a háttérben. Szerintem elég megnézni pár videót róla és egyértelmű lesz a döntés: kell.

Stranded Deep: a survivor játékok korát éljük, bár ez a repülő szerencsétlenség utáni téma még érdekesnek is lehet. Szokásosan random generált pályák vannak, de most itt a szigetek és az óceán van a központban - semmi zombi.

Strike Vector: egyik legmenőbb repülős lövölde. Én nagyon vártam már, mert egyszerűen élvezet volt nézni a videókat is róla.

Viscera Cleanup Detail: oké, te nyerted a Quake bajnokságot, de ki fog utánad takarítani? Minden tiszta vér és azért nem kéne a földön hagyni túl sokáig a felrobbant testrészeket se, hiszen hamarosan jön a következő kör... Na ekkor lépünk be mi, mint a takarító brigád és hozzáfoghatunk az unalmas melónak. Erről fogok még írni, mivel egyik kedvencem :)

Wayfarer: The Outer Reaches: új világokra repülhetünk és felfedezhetjük őket sandbox módban - nem győzött meg.

 

A legtöbb játék még koránt sincs kész. Ha érdekel valamelyik, akkor keresd a játék Greenlight profilján.
A hivatalos listát itt találjátok: http://steamcommunity.com/games/765/announcements/detail/1586676867625499585

A játéknapló Greenlight Collectiont ezen a linken érhetitek el:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=15325832

2 komment