Ingyen ARK: Survival Evolved!

Az Epic Mega Sale utolsó ingyenes játéka nem hiszem, hogy sok embert meglepett, hiszen végig a kiszivárgott lista szerint történt minden, így utolsóként az ARK: Survival Evolvedet szerezhetjük be ingyen. Természetesen ez továbbra se jelenti az ingyenes játékok végét, a Mega Sale után is minden héten kapjuk majd a cuccot, szóval érdemes lesz figyelni.

ark-survival-evolved.jpg

Az ARK: Survival Evolvedet nem nem nagyon kell bemutatni, hiszen az utóbbi évek egyik legnépszerűbb túlélős játéka, amibe lazán több 100 órát lehet belerakni. A játék persze nem csak erről híres, hanem hogy a megjelenése óta se sikerült teljesen optimalizálni és bőven akad még javítandó bug. Ettől függetlenül nem rossz játék, ami azt is mutatja, hogy azért még így is napi szinten bőven 50 ezer fölötti a játékosok száma lassan 3 év után.

Az akció június 18-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek, hogy lecsapjon rá. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játék oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install.

Update: mindeközben a SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION is ingyenes lett!

Update 2: a Humble Bundle oldalon pedig 2 napig ingyenesen lehet beszerezni a Snake Pass-t!

komment