Ingyen Close to the Sun és Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Ezen a héten két kalandjátékot zsebelhetünk be teljesen ingyen Epic kliensre.

close_to_the_sun_sherlock_holmes_crimes_and_punishments.jpg

A Close to the Sun sajnos nem sikerült annyira jól, ami nem csak a közepes értékeléseiből látszik, hanem abból is, hogy előbb adják ingyen, mint hogy megjelent volna Steamre. Ez tipikusan az a cím, amit mindenki nagy reményekkel várt, próbált szeretni, de egyszerűen el kell fogadni, hogy ezt sajnos lehetett volna jobban is csinálni. A játék alapvetően egy BioShock világban játszódó horror-kaland játék, amiben mászkálni, menekülni kell és pár egyszerű puzzle feladatot megoldani. Ez még jó is lehetett volna, de túl egyszerű lett a gamplay, a történet, a karakterek átlagosak és a feladatok is eléggé ismétlődőek. A játék teljes árát messze nem éri meg, viszont egynek nem rossz ingyen, főleg ha szeretitek a BioShock-féle hangulatot.

A Sherlock Holmes: Crimes and Punishments talán az egyik legjobb Sherlock Holmes játék mostanság, aminek hátránya és egyben előnye, hogy jóval könnyebb az elődeinél. A játékban szokásosan nyomozni kell, annyi különbséggel, hogy most nem egy nagyobb bűntény után nyomozunk, hanem több kisebb történetre szedték a játékot, ami szerintem még inkább könnyíti a játékmenetet. Grafikailag és hangulatilag is nagyon sokat javult ez a rész és a könnyítések mellett is bőven 10+ óra kell a játék kipörgetéséhez, szóval ha picit is bírjátok a kalandjátékokat, akkor ezt mindenképp szerezzétek be.

Az akció április 16-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek, hogy lecsapjon rá. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. 

komment