2013. április 18. írta: ayo
Greenlight - Áprilisi érkezők

Tegnap ismét megosztotta a Valve a következő 18 játék és 2 app nevét, amelyeket mi felhasználók szavaztunk meg. Szokásosan kiemelnék pár tuti vételt közülük:
steam_greenlight.jpg

Agarest: Generations of War

Angry Video Game Nerd Adventures: nagyon kemény retro platform shooter, kihagyhatatlannak tűnik a videó alapján :D 

Battle Worlds: Kronos
City of Steam

Cradle: sci-fi fps. A játék szinte teljes szabadságot add a játékosnak: mindent mozgathatunk, használhatunk. Grafikailag is szépen ki lett dolgozva, egy igazán egyedi világot sikerült létrehozni. Várom.

Dead State: nagyjából a mostani The Walking Dead: Survival Instinct felülnézetes rpg megfelelője, viszonylag érdekes játékmenettel és történettel. Szerintem ebbe előbb fogok belenézni, mint az új WD szőrnyűségbe.

Dead Trigger: zombit kaszabolni még mindig annyira nagy divat, hogy itt a következő az áprilisi listából. A Dead Trigger semennyire se akar gondolkodásra kényszeríteni, kizárólag a szórakoztatásra épít. A trélereket elnézve sikeresen.

Death Inc.: az egyik nagyon várt rpg hibrid. A játék főhőse a kaszás, akinek feladata, hogy minden várost borítson be a pestis. Mindezt valahol a Dungeon Keeper és az Overlord stílusában képzeljétek el.

Dreamfall Chapters: The Longest Journey: a kalandjátékok szerelmeseire is gondoltak. Ha tényleg olyan lesz, mint a képeken, akkor mindenképp be kell szerezni, mert ritkán tudott megfogni ennyire egy világ atmoszférája.

Elsword

Faceless: ingyenes multi túlélő horror. Mindenképp.

Frozen Endzone

Hammerwatch: erről már írtam, továbbra is azt tudom mondani, hogy KELL.

Legend of Dungeon: 2.5D coop rpg. Chiptune hangok, retro grafika és random dungeon. Ha választani kell, akkor Hammerwatch, de ha jóárban adják, akkor ez is lehet egy opció.

Pinball Arcade: én soha se voltam oda ezekért, de tudom hogy most sokaknak megcsillant a szeme, mivel rég volt már pro flipper megjelenés.... hát most lesz.

Planet Explorers

Rush Bros.: Super Meat Boy-féle átirat. Nem tűnt rossznak, az egyedüli újdonság az egymás elleni verseny, amelyet akár online is tudunk majd játszani.

Shovel Knight: szintén írtam már róla. Kickstarteren is nagyon sikeres volt: 4x több pénz jött össze, mint amennyi a cél volt. Talán ez lesz az első, amit beszerzek:)

A legtöbb játék még koránt sincs kész. Ha érdekel valamelyik, akkor keresd a játék Greenlight profilján.
A hivatalos listát itt találjátok:
http://steamcommunity.com/games/765/announcements/detail/1569777813150191807

A játéknapló Greenlight Collectiont ezen a linken érhetitek el:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=153258329

komment