Ingyen AER Memories of Old és Stranger Things 3: The Game!

Ezen a héten két kisebb, könnyedebb játékot szerezhetünk be az Epic-en teljesen ingyen.

aer_memories_of_old_stranger_things_3_the_game.jpg

Az AER Memories of Old egy igazi relaxációs játék, amiben egy gyönyörűen megrajzolt világban kell repkedni kellemes zenére. A játékban nincs komolyabb gameplay, inkább a sétaszimulátorokhoz hasonlítanám, szóval tényleg csak a nyugalomról, a vizuális gyönyörről és a felfedezésről szól. Nem egy hosszú játék, de mindenképp nézzetek rá, ha egy kis kikapcsolódásra vágytok.

A Stranger Things 3: The Game egy régi vágású pixel játék, amiben végig lehet menni a 3 évad teljes történetét. Játékmenetileg nem egy nagy durranás és szerintem hamar megunható, de azért sokat dob, hogy viszonylag sokféle karaktert irányíthatunk, továbbá hogy akár 2 játékos co-opban is ki lehet tolni az egész történetet.

Az akció július 2-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek, hogy lecsapjon rá. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játék oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install.

komment