Voxatron - IndieGameStand

Egyre jobb játékakciókkal szeretne kényeztetni minket az IndieGameStand:
Mától az egyik régi nagy kedvencem, a Voxatron akciós még több mint 65 órán át.

Voxatron.gifAlapvetően voxel (3D pixel) alapú ügyességi lövöldéről van szó. A játék grafikailag tűnik ki legjobban a többi alkotástól, hisz voxelekből áll az egész: a karakterek, a pályák, az ellenségek, egyszóval minden. Ajánlom a videót, ahol láthatjátok mindezt mozgásban. Menő.
Látványilag nagyon szerethető és kiemelkedő alkotás, viszont a játékmenet lehetett volna hosszabb - na persze építhettem volna még plusz kontentet is a pályaszerkesztővel, ez tény :)
Bár a Voxatron még mindig csak alpha verzióban (DRM-Free) játszható, de 1.0-nál majd mindenki kapni fog hozzá Steam, Desura és GOG.com-os kulcsot is.
A jelenlegi akcióban minimum 1 dollárért tudjátok megvenni, amely tartalmazza a jövőbeli kulcsokat és a DRM-Free frissítéseket + Swarm Racer 3000 alpha játékot. Utóbbit a redeem kulccsal lehet a weboldalán leszedni. Az átlag felett fizetők (1.92$), pedig kapnak még három plusz játékot a kiadótól. Hogy mennyire éri meg a plusz pénzt azt nem tudom, de a Voxatront minden indie játékosnak illik beszerezni:)

A játékot itt vásárolhatjátok meg:
https://indiegamestand.com

komment