játéknapló extra: A Tingle sorozat

Sok előkészület után végre beindítom a videosorozatot is a blogon, ami játéknapló extraként fog futni. Ezekben a videókban a Nintendo gyűjteményemből fogok bemutatni egy-egy általam kedvelt játékot, a friss szerzeményeket vagy bármi érdekes Nintendóval kapcsolatos dolgot, amit érdemes beszerezni
A játékokat többnyire a minőségük miatt gyűjtöm és nem az áruk miatt, ezért az pontos árak helyett inkább az élményeimről fogok beszélni sok extra érdekességgel kiegészítve, amiket az évek során ismertem meg és persze gyűjtői mivoltom miatt próbálok majd minél több videóanyagot készíteni a dobozok tartalmáról is.

FELIRATKOZÁS ► http://bit.ly/jateknaplo-yt

A mostani videóban Tingle, az átlagos 35 éves férfi furcsa kalandozásairól és hozzá tartozó igényes fizikai kiadásokról lesz szó. Végigmegyek a Freshly-Picked: Tingle's Rosy Rupeeland, a Tincle no Balloon Fight DS és az Irodzuki Tincle no Koi no Balloon Trip trión. Bemutatom, hogy nagyjából milyen játékok és hogy miért is éri meg beszerezni őket.
Amúgy a sorozat a Too Much Tingle Pack játékkal teljes, de az csak digitálisan DSiWare-en jelent meg kizárólag Japánban, ami sajnos régióhoz kötött. 

▼ Nintendo only tartalmak, friss loot fotók itt▼
Twitter: https://twitter.com/ninfancollector
Instagram: https://www.instagram.com/ninfancollector

komment