2020. július 30. írta: ayo
Szünetel a játéknapló

Már pár éve lógott a levegőben, de most sajnos eljött az idő: az index.hu miatt a játéknapló határozatlan ideig szünetel.

Aki követi a blogot, az biztosan látta, hogy sokkal kevesebb cikk készült és azok is inkább rövidebb, kisebb hírek voltak. Ennek az egyik oka, hogy sokszor kevés időm volt játszani / írni, a másik pedig, hogy pár éve beindult a lavina, amitől folyamatosan bizonytalanságot éreztem az index.hu és a blog.hu kapcsán. Több mint 20 cikk van a gépemen teljesen készen, amit akárhogy is próbáltam kirakni, mindig elment a kedvem és ez idővel csak rosszabb lett.

Jelenleg nem látom a jövőt, lesz-e “másik” és ha lesz, akkor lesz-e olyan része, mint a blog.hu. Ha nem, akkor hova költözzön a blog és így tovább. Azt viszont látom, hogy bárhogy is alakul, baromi sok meló lesz, hiszen 9 év alatt több mint 1300 cikk készült, tehát ennyit kellene átpakolnom valahova minden anyaggal olvasható formában.
Az elkövetkező időben a Facebookon leszek aktív és ha ez az időszak sokáig tart, akkor lehet, hogy majd ide fogok írni kisebb, rövidebb posztokat, hogy addig is legyen valami.

Egy dolgot viszont biztosan tudok, hogy akármi is lesz, az biztos hogy kemény melóval fog járni, szóval ha bárki bármiben tud segíteni, van ötlete, akár technikai kérdésekben jártas vagy simán infója van a jelenlegi index.hu / blog.hu történésekről, az keressen fel nyugodtan privátban, most minden kicsi számít.

Nagyon köszi előre is mindenkinek, én nagyon bízom abban, hogy a 9. szülinapot megújulva, egy új helyen tudjuk együtt ünnepelni egy óriási sorsolással.

komment