Epic Holiday Sale - Ingyen Into The Breach!

Megérkezett az Epic Holiday Sale, ami most még jobb, mint a nyári learázás, hiszen két nagyon jó dologgal készültek, nézzük őket sorban:

epic_holiday_sale_2019.jpg

10€ kupon
Minden felhasználónak az akciók mellé jár még egy 10 eurós kupon is, amit itt tudtok igényelni. Ezzel 15 euró fölötti játékokat tudunk olcsósítani, ezáltal egy csomó menő játékot lehet bezsebelni eddig még nem látott árakon:

Metro Exodus 10€
Assassin's Creed Origins 5€
The Crew 2 5€
Assassin's Creed® Odyssey 14€
The Division 2 5€
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands 10€
Watch Dogs 2 5€
Beyond: Two Souls 8€
Heavy Rain 8€

És ez még nem minden, mert minden vásárlás után újabb kupont kapunk a sale alatt, tehát nyugodtan lehet többször használni a kupont.

Január 1-jéig mindennap ingyen játék!
Nagyon jó évet zárunk, hiszen az Epic egész évben szórta a jobbnál jobb játékokat ingyen és ezt az év végén most még jobban megnyomják, hiszen mától január 1-jéig minden nap egy ingyen játékot adnak, azaz összesen 12 játékot szerezhetünk még be idén. És nem akármilyeneket, hiszen az első játék rögtön az egyik legjobb taktikai indie játék az elmúlt évekből, az Into The Breach!

into_the_breach_2.png

A játékot a Subset Games csapata készítette, akiknek a szintén sok díjas FTL-t köszönhetjük. Éppen ezért most sem csak egy szimpla játékot készítettek, hanem fogták az Advance Wars-féle körökre osztott csatákat a rogue-like elemekkel és pár extrával, és ismét egy kitűnő stratégia játékot alkottak, amiben élvezet minden lépést megtervezni.

Ami nekem különösen tetszett, hogy az FTL-lel szemben jóval teljesíthetőbb a játék. Minden újabb sziget után jobban fel tudunk készülni a csatákra és később megválaszthatjuk, hogy melyik szigettel kezdünk. Ez annyit jelent, hogy akár megfordíthatjuk a nehézséget azzal, hogy az elején választjuk ki a nehezebb szigeteket, amikor még csak könnyebb ellenségeket dob be a gép és majd az egyszerűbb pályákon harcolunk a keményebb ellenségekkel. Emellett nagy segítség még, hogy a küldetések teljesítésével új csapatokat oldhatunk fel. Ezek nem csak önmagukban izgalmasak, hiszen minden egység máshogy működik, hanem mert ezzel tudjuk meghatározni úgymond a nehézséget. Vannak akikkel könnyen nyerni lehet, de van olyan csapat, ami jóval több taktikát igényel a többinél.

into_the_breach.jpg

Én nagyon szeretem ezt a játékot, mert mindig izgalmas pillanatokat tud okozni a random pályáknak és az egyedileg kombinálható egységeknek hála, szóval ha egy picit is szeretitek a körökre osztott stratégiát, akkor ezt tuti imádni fogjátok.

Fontos! Az akció csak egy napig tart, úgyhogy érdemes minél hamarabb bezsákolni a játékot, nehogy lemaradjatok róla. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Ha nem akarsz lemaradni a többi játékról, akkor kövesd a blogot Facebookon, ahol mindennap ki fogom írni rövid ajánlóval az aznapi ingyenes játékot.

komment