Ingyen The End is Nigh és ABZU!

Az Epic nagyon rászokott a heti két játékra, ami nekünk csak jó, mivel ismét két jófajta indie játékot zsebelhetünk be.

the_end_is_nigh_abzu.jpg

A The End is Nigh Edmund Mcmillen legfrissebb alkotása. Ha játszottatok anno a Super Meat Boy-al, akkor nagyjából képben vagytok, mire is kell számítani, ha bizalmat szavaztok ennek a nem mindennapi ügyességi/platformer játéknak.

Az Abzu a Journey alkotóinak újabb remekműve a kopár sivatag helyett ezúttal a víz alatt. A játék stílusilag nehéz belőni, inkább egy egyedi élmény, utazás, mint valamilyen konkrét játékstílus, amiben a tenger mélyén fedezhetünk fel érdekes dolgokat vagy csak simán lazíthatunk és élvezhetjük a vízi világ csodáit. Éppen ezért itt nem a játékmenetre helyezték a hangsúlyt, hanem inkább megpróbálták elvarázsolni a játékost a gyönyörű és egyedi világgal, ami nagyon is jól sikerült, hiszen rettentően sok díjat kapott az elmúlt évek alatt.

Az akció szeptember 12-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment