Ingyen Enter the Gungeon!

Nyáron is tart az Epic akció, sőt igazából most kezdődik el. A heti ingyenes játék mellett a nyári akcióban 5 eurós darabáron olyan játékokat lehet most bezsákolni, mint a Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands, a Watch Dogs 2, a Far Cry Primal, a Journey, vagy a Metro Last Light Redux. Ezekből jó néhány még soha se volt ekkora akcióban, ezért kimondottan érdemes körbenézni, mert most minden akciós játékra plusz akciók is jönnek.

enter_the_gungeon.jpg

És akkor jöjjön a heti ingyenes játék, az Enter the Gungeon, ami egy nagyon sikeres felülnézetes shooter-rogue-like ötvözet a Devolver Digital jóvoltából. A stílusa miatt nem kell megijedni, a rogue-like játékokkal ellentétben a játék inkább szórakoztató, hála a számos vicces elemet tartalmazó könnyed játékmenetnek, a menő zenéknek és nem utolsó sorban az óriási fegyverarzenálnak. Jelenleg 243 fegyvert tartalmaz a játék, amelyek között nekem talán a Microtransaction Gun a kedvencem. Az egyetlen negatívum, hogy kizárólag lokál co-opban játszhatunk egymással, de ettől eltekintve minden szempontból egy erősen ajánlott játék mindenkinek.

Az akció június 20-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment