Ingyen Kingdom: New Lands!

Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire jó játékokat osztogat az Epic hétről hétre. Még végigvinni sincs idő a korábbiakat, de már ismét itt egy új játék érkezik tőlük.

kingdom_new_lands_1.jpg

A mostani játék ismét egy igazi minőségi cím, ez a Kingdom: New Lands, ami egy egyedülálló pixel defender-management játék. A játékot mindössze három gombbal kell játszani, eközben mégis egy összetett defender játékmenetet kapunk, aminek a pénz az alapja. Védőfalakat kell felhúzni, katonákat kell toborozni, fegyvereket és egyéb eszközöket gyártani, hogy megvédjük a gonosz szörnyektől a koronát. Mindenhez pénz kell, ezért azzal is gazdálkodni kell folyamatosan. Nem könnyű játék, ráadásul vesztés esetén mindig nulláról indulunk, viszont baromi izgalmas és élvezetes minden perce, amiért újra és újra neki fogunk menni. A rendhagyó pixelgrafikai és játékmeneti megoldások miatt számos díjat nyert és többek között nekem is az egyik kedvencem, szóval kimondottan ajánlott címről van szó.

Az akció június 13-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment