40 kihagyhatatlan ajánlat a Steam Winter Sale-en

Elkezdődött a Steam Winter Sale! Csütörtök estétől egészen január 3. 19:00 óráig tart az akció. A Steam a megszokott fix árakkal dolgozik, tehát nem kell naponta többször nézegetni és várni nagyobb leárazásra.

steam_winter_sale_2018.jpg

A téli akciózás mindig a legizgalmasabb, hiszen a legtöbb esetben ilyenkor lehet a legolcsóbban és a legtöbb napig beszerezni a kedvenceinket. A mostani akciózás szerintem jobb, mint a nyári, de persze össze se lehet hasonlítani a 5-6 évvel ezelőtti óriási akciókkal. Most is ki lehet azért fogni bőven kellemes akciókat, csak a játékmennyiség miatt egyre nehezebb, ezért ismét összeállítottunk egy kis listát, amiket a legnagyobb szívvel tudunk ajánlani az akciózás alatt:

2018_steam_winter_sale_ayo.jpg

The Office Quest (-50%, 3,69€)
Könnyed aranyos point & click.

Bloodstained: Curse of the Moon (-35%, 6,49€)
Bár nem kapott nagy akciót, de minden pénzt megér a NES Castlevania stílus új gyöngyszeme.

For The King (-50% 9,99€)
Roguelike körökre osztott tabletop játék aranyos grafikával.

CHUCHEL ( -40%, 5,99€)
Az Amanita Design (Samorost, Machinarium) legfrissebb point & click játéka.

Northgard (-50%, 13,99€)
Minőségi stratégia játék a Shiro Games-től (Evoland I-II).

WARTILE (-40%, 11,99€)
Hihetetlenül szép diorámás grafikával kidolgozott kártyás-táblajáték.

Seven: The Days Long Gone (-70%, 8,99€)
Izometrikus nézetű open world lopakodós játék RPG alapokkal

Campfire Cooking (-50%, 2,99€)
Könnyed és ötletes puzzle játék a tábortűznél. 

Dungeons 3  (-70%, 13,49€)
Gonosznak lenni élvezet. A Dungeon Keeper rajongóknak egy kötelező darab, főleg ez a harmadik, ami talán a legjobban sikerült rész a sorozatból.

Overcooked: Gourmet Edition (-75% 5,17€)
Szuper akcióban az elmúlt év legjobb co-op konyha-zsonglőr játéka

2018_steam_winter_sale_ayo_2.jpg

Tooth and Tail (-75%, 4,99€)
Orwell: Állatfarm stratégiajáték kivitelben.

Pyre (-60%, 6,71€)
Igényes RPG játék a Bastion és a Transistor alkotóitól.

Nioh Complete Edition (-50%, 24,99€)
Souls-like játék a feudális Japánban. A 2017-es év egyik legjobb játéka.

Dungeon of the Endless (-75%, 2,99€)
Különleges rogue-like tower defense keverék RPG elemekkel és varázslatos hangulattal, az egyik kedvencem, amiről nem rég írtam is egy cikket.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun (-60%, 15,99€)
Commandos japán köntösben avagy az egyik legjobb taktikai játék az élmúlt pár évben. Teljes cikket itt olvashatsz a blogon.

Kingdom: New Lands (-70%, 4,49€)
Az egyik kedvencem, egy egyedülálló defender-management játék hihetetlenül szép pixelgrafikával.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom (-50%, 29,99€)
A Level-5 és a Studio Ghibli által készített nagy sikerű játék második része.

RUINER (-60%, 7,99€)
Látványos felülnézetes cyberpunk lövölde töménytelen akcióval.

Vanquish (-66% 6,79€)
Élvezetes TPS lövölde profi PC-s portja szintén a PlatinumGames-től.

Shadow Warrior 2 (-75%, 9,24€)
Önfeledt szórakozás klasszikus FPS stílusban immáron akár többedmagunkkal.

Quantum Break (-75%, 9,24€)
A teljesen alulértékelt Remedy játék végre egy nagyon jó akcióban zsákolható.

2018_steam_winter_sale_csapoati.jpg

Jurassic World Evolution (-75% 13,74€)
A Frontier Developments (Elite Dangerous, Rollercoaster Tycoonok) parkmenedzselő játéka mindenki kedvenc dinós franchise-a, a Jurassic Park licenszével.

F1 2018 (-60% 21,99€)
Még ennyi pénzért is nyugodtan merem ajánlani az idei hivatalos F1 játékot, mert a nagyszerűen sikerült tavalyi részen is sikerült javítani. Továbbra sem kőkemény szimulátor, de már komoly versenysorozat is épül rá, miközben az otthoni koca-Hamiltonoknak is bőven nyújt élvezetet.

Transport Fever (-66% 10,87€)
Valószínűleg elég sokan ismerik és szeretik a Transport Tycoont. Nos, ez a játék is annak a szellemi örököse, normális grafikával és Steam Workshop támogatással.

Startup Company (Early Access) (-35% 6,49€)
Cégmenedzselős cucc, a Game Dev Tycoon farvizén evezve, de meglehetősen ígéretesnek tűnik és már az EA változat is tartalmas, ráadásul gyakran frissül.

Bio Inc. Redemption (-40% 7,79€)
Ugyan egyből a Plague Inc ugorhat be sokaknak róla (ami szintén egy nagyon jó játék), de a BIR kellően más koncepcióval rendelkezik, ráadásul az élet és a halál oldalára is állhatunk ebben a biológiai szimulátorban.

DiRT Rally (-80% 6,99€)
Ne tévesszen meg senkit a Dirt név, ez a rész egy kőkemény szimulátor, ahol nem lehet fék nélkül végigmenni a szakaszokon, sőt, erősen ajánlott a kormány hozzá! Nemsokára itt a 2. rész, addig (főleg ennyiért) még ezzel is el lehet lenni.

2018_steam_winter_sale_csehla.jpg

Last Tide (-60%, 8,39€)
A rengeteg Battle-Royal kavalkádba próbál egy kis változatosságot csempészni a játék azáltal, hogy a víz alatt kell helyt állnunk a ránk váró megpróbáltatásokkal szemben, ahol ha nem vigyázunk, könnyen egy éhes cápa martalékává válhatunk.

Pharaonic (-75%, 3,74€)
Egyiptomi környezetben játszódó akció-RPG, ahol oldalnézetből kell kiverekednünk magunkat, miközben egyre jobb eszközökkel látjuk el főhősünket.  

STAR WARS episode I. - Racer (-25%, 6,14€)
Kicsit kilóghat a sorból ez a cím, mivel nem igazán kapott nagy leértékelést, de fiatalkorom jelentős részét töltöttem el ezzel a játékkal, bár a végéig sose jutottam el, hogy Sebulba fogatát is megszerezzem.

Fobia (-40%, 2,99€)
Egyszerű színvilággal megáldott logikai-platformer játék, ahol egy kislánnyal kell helytállnunk a Limbo látványvilágát idéző közegben.

Save One More (-40%, 2,99€)
Különleges tematikával megáldott háborús játék, ugyanis ellenséges életek kioltása helyett épp megmentenünk kell megsebesült társainkat.

Ignition (-66%, 3,39€)
Gyerekkorom másik kedvenc versenyzős játéka, amivel veszélyesen sok időt töltöttem el ahelyett, hogy az udvaron hintáztam volna.

Inner Chains (-80%, 3,99€)
Nem fogja megváltani az FPS-ek világát, de ha egy fokkal egyedibb környezetben játszódó fegyverpuffogtatásra vágysz, érdemes egy pillantást vetni erre a produktumra.

One Strike (-66%, 1,35€)
Egy ütés, egy halál pixel környezetben. Se több, se kevesebb.

Dungeon Escape (-90%, 0,39€)
Szinte 1:1-ben Super Meat Boy koppintás, viszont épp megfelel, ha épp kihívásokat keresel két mákosbejgli majszolása közben, hogy aztán az idegességtől a fal állítsa meg az elhajított tányért.

Reigns: Game of Thrones (-25%, 2,99€)
Westeros világában játszódó “kártyajáték”, ahol döntéseink alakítják kiválasztott hősünk sorsát a Trónok Harca ármányokkal teli konfliktusaiban.

Far Cry 4 (-60%, 11,99€)
A FC sorozat számomra tökéletes példa arra, hogy mérlegre tegyem magamban, hogy olcsón akarom megúszni a uPlay klienssel, vagy kivárok/elhatározom magam, és kifizetem a Steam-es árat. Tisztában vagyok, hogy bármelyik esetben jól járnék, mégis a Steam mellett teszem le a voksom, és lehet a Winter Sale lesz a mérföldkő, amikor ezt a címet is magamévá teszem.

Call of Cthulhu: Dark Corners of Earth (-75%, 1,24€)
Viszonylag ritkán lehet találkozni Lovecraft művei által ihletett játékkal manapság, épp ezért érdemes szemrevételezni ezt a nem épp mai, ám erényeit tekintve annál szórakoztatóbb FPS remekművet.

STRAFE: Millennium Edition (-75%, 3,74€)
Azon újhullámos FPS-ek táborába tartozik a játék, amik a pörgős és akciódús játékmenetet próbálják ötvözni a retro látványvilággal és a hangulat megragadásával. Egyik előnye abban rejlik, hogy folyamatosan változó csatahelyszíneivel sose fogunk kétszer ugyanolyan szituációba keveredni.

Még több akciót szeretnél? Irány a Steam Store!

komment