Ingyen Sins of a Solar Empire: Rebellion, Anno 1602 és Geneshift!

Beindult a szokásos karácsonyi láz, ezért a Steam és az Ubisoft is maximálisra kapcsolt és ismét ingyen játékokkal árasztott el bennünket.
Az első játék a Geneshift, ami egy GTA 1 stílusú Battle Royale játék. Tudom, a BR játékokból már mindenkinek elege van, de a kisebb hibái ellenére meglepően élvezetesre sikerült. Szerencsére itt még nem áll meg a dolog, hiszen egy másik Steam játék is ingyenes most, a Sins of a Solar Empire: Rebellion, ami viszont már egy komolyabb műfaj, hiszen amúgy egy 40 eurós minőségi űrstratégiáról van szó. Gondolom mondanom se kell, hogy ez egy igazán kihagyhatatlan ajánlat.
Mindkét játék szerda este 7-ig ingyenes, tehát érdemes minél hamarabb rámenni a Geneshift és a Sins of a Solar Empire: Rebellion oldalán az "Install Game" gombra, ami hozzáadja a fiókunkhoz a játékot, telepíteni ráérünk később is.

ingyen_sins_of_a_solar_empire_rebellion_anno_1602_geneshift.jpg

Az Ubisoft most ünnepli az Anno 20. évfordulóját ezért december 23-ig ingyen adja az Anno 1602 részét, amely tény, hogy az 1998-as megjelenésével nem mai darab, de tulajdonképpen ebben a részben alkották meg a franchise alapjait, ami érdekes lehet a sorozat szerelmeseinek, hiszen játékmenetileg mai napig élvezetes és persze olyan játékosoknak, mint én, akik valahogy jobban kötődnek az ilyen pixelesebb grafikához.
A játékot ezen a linken tudjátok beszerezni, csak klikk a PC gombra és jelentkezzetek be a Uplay fiókba és máris hozzáadja a könyvtárhoz. Jó játékot!

komment