Áprilisban érkezik a Mortal Kombat 11!

Elérkezett az idő, kijött az első MK11 trailer! Ez óriási hír lenne a rajongóknak, ám a mostani trailer szerintem teljesen fantáziátlanra sikerült, nagyjából az MKX trailer másolata lett (MKX: Who's Next? -> MK11: You’re Next), csak szebb kivitelezésben harcolnak egymás ellen a karakterek. Például igen vicces, hogy Scorpion arcán Sub-Zero jégcsapja helyett Raiden botja törik szilánkokra ugyanúgy egy percnél. Nem tudom, hogy ez direkt vagy véletlen, de ahogy már írtam, sajnos túlságosan hasonlít az előzőhöz, így a hype nálam most kicsit alulmaradt.

mortal_kombat_11_scorpion.PNG

Valamiért most is a rap vonalat próbálják erőltetni, ami az MKX trailerben se volt túl népszerű. A mostani szám még gyengébben muzsikál, ezért a kommentelők 99%-a nagyjából csak a rossz zenei választásról beszél és nem a játékról. Tényleg nem a legjobb választás, de engem nem zavart az MKX-nél is, hiszen a játék a lényeg.

Ami viszont tetszett, hogy sokkal szebbek voltak az animációk, már pusztán a vér kidolgozása is ezerszer szebb lett, mint az MKX-ben, szóval remélhetőleg a Mortal Kombat 11 minden apró részletben fejletebb verzió lesz az elődjéhez képest. Persze az tény, hogy nagyon nehéz dolga lesz az új résznek, mert az MKX után tényleg magas a léc. Én már annak is örülök, ha legalább azt a szintet hozza szebb kidolgozásban, változatos új kombokkal, stílusokkal és karakterekkel.

mk11_monks.PNG

Ami még érdekes, hogy PC, PS4 és Xbox One mellett immáron Switch-re is érkezik, tehát minden platformon elérhető lesz a játék. Bár a Switch port eléggé necces, de mindenképpen érdemes figyelemmel követni, hiszen azon bárhol, bármilyen helyzetben tudunk majd játszani, ami azért egy óriási extra. A crossplatformról nem volt szó, de ha követnék a mostani divatot, akkor az egy ilyen játéknál óriásit dobna.

A játékot mától elő lehet rendelni sima és Premium Editonben. Utóbbiról semmi infó nincs, de gondolom ismét a karakter DLC csomagokat fogja tartalmazni. Minden előrendelőnek jár a Shao Kahn és a márciusi béta lehetősége. A játék április 23-án fog megjelenni. A következő nagyobb bejelentés pedig január 17-ig kell várni, ahol remélem már egy kis Sub-Zero bemutatót is kapunk, hiszen nekem ő az örök kedvenc.

mortal_kombat_11.jpg

Ahogy az MKX-nél, most is folyamatosan követni fogom a fejleményeket és a lehető legrészletesebben beszámolok majd róluk, úgyhogy ha picit is érdekel a Mortal Kombat 11, akkor a legjobb helyen vagy ;)

komment