Humble WB Games Classics Bundle

Több mint 1 év után ismét egy Humble Bundle-ről írok, ami azt jelenti, hogy végre sikerült egy nagyon menő csomaggal előrukkolnia a csapatnak. Az 1 dolláros csomag instant buy, de még a közepes csomag is bőven jó deal, ha valakinek azok hiányoznak, nézzük is meg őket egyenként!

humble_wb_games_classics_bundle.jpg

1$-tól:

Scribblenauts Unlimited: rettentő szórakoztató játék, amiben a szavakkal kell megoldani feladatokat, a megoldásoknak pedig csak a képzeletünk szab határt, viszont egy közepes angol tudás nem árt hozzá.

Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition: ennyi pénzért, mondhatni ingyen megkapjuk a 2014-es év egyik legjobb játékát, amiről annak idején én is csak áradozni tudtam.

Batman™: Arkham Origins: nem a legjobb a szériából, de tulajdonképpen ennyiért kár lenne kihagyni, egynek bőven jó rész volt, főleg ha bírtátok az előző két részt.


Az átlag felett (3.97$ jelenleg):

Bastion: felülnézetes akciójáték és egyben indie remekmű, ami bár sokszor volt olcsón vagy bundle-ben, de mint a csomag része egy kellemes kis kiegészítés, főleg ha még nem játszottal vele.

Mad Max: ismét egy minőségi darab, nagyjából már csak ezért megéri a közepes pakkot venni, hiszen már önmagában csak ez a játék megér ennyi pénzt.

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition: igényes verekedés szuperhősökkel a Mortal Kombat sorozat alkotóitól, ami egyébként Steamen nekünk nem is elérhető, szóval nagyszerű alkalom, ha valaki ezt be szeretné szerezni.
 

12$-tól:

Batman: Arkham Knight Premium Edition: a Batman sorozat legfrissebb darabja, amihez jár az összes DLC. A játék nem lett annyira rossz, csak sajna a PC-s értékeléseknek sokat ártott, hogy a megjelenéskor játszhatatlan volt a legtöbb felhasználó számára. Ez szerencsére már a múlté, aki szeretne még több Batmant, az nyugodtan zsákolhatja a legnagyobb csomagot.

A bundle-t itt tudjátok megvenni: https://www.humblebundle.com/games/wb-games-classics-bundle

komment