Humble Jumbo Bundle 9

Azon kivételes alkalom a mostani, amikor végre minden szint megéri a pénzét, az egyedüli kérdés, hogy milyen stílust szeretünk. Szerencsére kellemesen el lettek osztva a játékok és biztosan mindenki talál magának valót.

humble_jumbo_bundle_9.PNG

1$-tól:

The Flame in the Flood: Csodálatos és egyben művészi kraftolós-túlélős kalandjáték. A mesekönyvszerű grafika mellé kiemelten jó soundtrack is társul. Ilyen áron még soha sem volt beszerezhető.

Infested Planet: kevésbé népszerű, de minőségi RTS-TD keverék sci-fi stílusban. Hosszabb posztot itt olvashattok róla.

Human: Fall Flat: egy rendkívül vicces logikai játék nyitott világban. A játékmenet a játék fizikáján alapszik, ez adja a nehézségét és ebből keletkeznek majd mókás pillanatok is.

 

Az átlag felett (4.6$ jelenleg):

Verdun: az a multiplayer FPS, amely rávilágított arra, hogy van igény az első nagy világégés csatáit is átélni virtuális formában, taktikusabb játékmenetet követve.

Samorost 3: az Amanita Design legutolsó játéka, aminek eddig egyetlen gondja volt: az ár. Kalandvágyó point and click rajongóknak ez egy tökéletes alkalom, hogy lecsapjanak rá.

Warhammer: End Times - Vermintide: a Left 4 Dead Co-op játékmenete patkányokkal a középkorban. Érdemes haverokkal tolni, de az se baj, ha pont nem érnek rá, mert a játék minőségének köszönhetően még ma is ~1000 körüli az online játékosok száma.
 

10$-tól:

American Truck Simulator: a kamion szimulátorok koronázatlan királya Amerikában. Ennyiért még ez se volt elérhető, főleg, ha azt vesszük, hogy még 6 másik játékot kapunk mellé.

Bónusz: következő kedden érkezik

A bundle-t itt tudjátok megvenni: http://www.humblebundle.com

komment