Plusz két játék is ingyenes a hétvégén

2016. július 29. írta: ayo
Elérhető az ingyenes Ghost in the Shell: First Assault Online

Mától mindenki számára elérhető a hosszú nevű Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online. A játék a Free to Play modellt követi, tehát in-game vásárlásokat tartalmaz. A játékban nem csak skineket, de egy-két jobb fegyvert és kiegészítőt is vehetünk, de szerencsére viszonylag fairként kezeli ezeket a rendszer, tehát 0 forint befektetéssel is simán élvezhető.

ghost_in_the_shell_first_assault_online.jpg

A Ghost in the Shell messze nem tökéletes és továbbra is csak béta, viszont pár órára kellemes szórakozást tud nyújtani az anime alapú COD-os beütésű shooter. Nekem a játék amúgy bejött mint ingyenes FPS, egyedül a kontenttel volt gondom, mert kevés a pálya, a fegyverarzenál és az eszköztár is és így hamar unalomba fulladt, de alapjában véve nem rossz a koncepció, egy próbát a hétvégén megér szerintem mindenkinek.

steam_free_weekend_ark_survival_evolved_tom_clancy_s_rainbow_six_siege.jpg

És ha már hétvége, a Steamen most két másik játékkal is játszhatunk vasárnap estig ingyen, a Steam Free Weekend keretében.
Az egyik a jelenleg legfelkapottabb túlélős játék, az ARK: Survival Evolved, a másik pedig a Tom Clancy's Rainbow Six Siege taktikai lövöldéje.
Habár én nem vagyok profi a taktikai FPS-ben, de ez a Siege még engem is el tudott varázsolni a részletességével és a sok újítással. Egy tökéletesen felturbózott CS:GO lett, egyedül ott rontották el az egészet, hogy 40 eurós kezdőárral adják, miközben a sokkal népszerűbb CS:GO csupán csak 14€, így pedig nem könnyű versenyben maradni a Valve egyik legnépszerűbb játékával szemben.
Most mindkét játék hétfőig 50%-os akcióban van, tehát ha tetszett valamelyik, akkor még kellemes áron be is lehet őket zsebelni.

komment