Humble Mobile Bundle 10

Nem hittem volna, hogy egy mobile bundle lesz az első nagyobb dobás amiről írni fogok, de a Humble Bundle 10. androidos csomagja kifejezetten jó lett. Az 1 dolláros pakkot mindenkinek ajánlani tudom, a nagyobbat leginkább RPG rajongóknak vagy esetleg tower defense fanoknak.

humble_mobile_bundle_10.PNG

 

1$-tól:

Buddy & Me Humble Edition (Android): mesés grafika, egyszerű játékmenet egy varázslatos világban mindenki számára. A csomag húzócíme és egyben az egyik legszebb mobilra készült indie alkotás.
Google Play | Eredeti ár: 225Ft

LYNE (Android): a logikai játékok szerelmeseinek kifejezetten ajánlott ez az összekötögetős játék, amely mellesleg ingyen napi új pályákkal lát el bennünket, ha már meguntuk az összeset. Utazáskor számomra az egyik legtökéletesebb elfoglaltság.
Google Play | Eredeti ár: 570Ft

Doodle Kingdom (Android): a Doddle God és Evil folytatása. Ez a rész már sokkal tartalmasabb és tele van újdonságokkal, bár nekem harmadszor ugyanaz a játékmenet már annyira nem volt izgalmas még így se.
Google Play | Eredeti ár: 700Ft

 

3.68$-től (jelenleg):

Aki átlag felett fizet:

Sorcery! 2 (Android): látványos papírgrafikás kalandjáték igazi táblajáték stílusban.
Google Play | Eredeti ár: 1 100Ft

King of Dragon Pass (Android): többnyire szövegalapú RPG játék, amelyet a komolyabb lapozós kaland-játék-kockázat rajongóknak tudok ajánlani.
Google Play | Eredeti ár: 2 600Ft

OTTTD (Android): minőségi tower defense játék akció és RPG elemekkel megtoldva.
Google Play | Eredeti ár: 1 130Ft

 

BÓNUSZ (az átlag felett fizetőknek):

Sorcery! (Android): a történeten kívül teljesen megegyezik a második résszel, érdemes ezzel kezdeni, ha valakit érdekel a story. Amúgy még 2 részt terveztek be a fejlesztők.
Google Play | Eredeti ár: 1 130Ft

The Tiny Bang Story (Android): point & click rajongóknak kötelező. Nem olyan hosszú játék, viszont nagyon jó feladványok vannak benne és a grafika is rendben.
Google Play | Eredeti ár: 699Ft

iPollute (Android): könnyed puzzle játék, amely a logikai feladványaival és stop motion gyurmás animációval dobja fel a játékmenetet. Mindenképp érdemes ránézni már csak az utóbbi miatt is.
Google Play | Eredeti ár: 837Ft

 

A bundle eredeti ára: több mint 6 325Ft. Most: minimum 278Ft.

A bundle-t itt tudjátok megvenni: http://www.humblebundle.com

5 komment