2014. november 12. írta: Adi86
Humble Bundle App

humble-bundle-logo.jpgAki rendszeres olvasója az oldalnak, azt tudja, hogy számunkra az egyik legfontosabb indie játék beszerzési oldal a humblebundle.com. Itt rengeteg jóárasított csomaggal találkozunk, melyek minőségi játékokkal vannak tele és egy-két hetente mindig kapunk új ajánlatot. De nem az oldalt szeretném most bemutatni, hanem magát az androidos applikációt.

Az köztudott, hogy korábban néhanapján voltak csak androidos játékokat tartalmazó csomagok a Humble-n és általában két havonta jöttek ezek. Ez a tendencia ma már megváltozott és most már két-három hetente vannak új ajánlatok, ráadásul minőségi játékokkal, amelyekhez nincs szükség internetes csatlakozásra játék közben és mikrotranzakciós rész is alig van bennük.

Ezeknek a játékoknak az elérése viszont körülményes volt. Meg kellett adnunk az e-mail címünket és a levélben kapott linkre rábökve tudtuk letölteni a játékokat mobilra, vagyis azok telepítőjét.
A Humble Bundle app ezen most változtat. A program telepítése és belépés után minden eddig megvásárolt mobilos humble játékunkat elérjük, könnyedén telepíthetjük, frissíthetjük és futtathatjuk őket. A program telepítő fájlja még a játék törlése után is megmarad a telefonon, de a beállítás menüben van lehetőség törölni őket, hogy ne manuálisan kelljen. A program nem csak ebben segédkezik, hanem elérjük a mobilon minden eddigi zenénket is, amiket humble játékokhoz adtak. Az albumokat tömörített formában szedi le és kicsomagolás után válnak csak elérhetővé. A Humble-n vásárolt e-bookokat úgyszintén elérhetjük a rendszeren keresztül és könnyedén kezelhetjük őket.

Aki szeret mobilon játszani, annak ezt a programot és magát a Humble Bundle oldalt nem szabad figyelmen kívül hagynia. Olcsó és igényes játékokhoz juthatunk így hozzá, melyek az utazásainkat és a végtelen várakozásokat sokkal kellemesebbé fogják tenni. Zenék és e-bookok kényelmi eléréséért pedig külön piros pont jár a Humble-nak.

Programot innen szedheted le:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.humblebundle.library

komment