2014. szeptember 22. írta: ayo
Címkék: pc nintendo snes
Donkey Doom Country

Számtalan modot készítettek a jó öreg Doomhoz, de ilyet még tuti nem látott senki, egy teljesen új Donkey Kong Country készült a klasszikus FPS motorra. Jól olvassátok, egy FPS játékból alkottak 2D platformert, zseniális.
Kinézetre csak nehezen lehet megkülönböztetni az eredetitől, leginkább abban tér el, hogy ezeket az elemeket másképpen használták fel. A játék még fejlesztés alatt áll, jelenleg 10 pályát és egy Boss fightot tartalmaz, ez játék időben olyan 42 percet nyom, ami azért nem rossz. A Donkey Kong Country Doom nem csak az első rész, hanem a többi két rész sprite-jait, artworkjeit és zenéit is használja egy az egyben vagy módosítva. 

Donkey Kong Country DooM.jpg

A Donkey Kong Country DooMot a következő módon tudjátok játszani:

1. Töltsd le a GZDoom-ot.
2. Töltsd le a Doom2.wad fájlt és másold a GZDoom mappába.
3. Töltsd le a Donkey Kong Country modot és másold a fájlokat a GZDoom mappába.
4. A játékot a "donkey kong country.bat" fájllal kell indítani. Utána az Option-Customize Controls részben legalul állítsátok majd be a SNES buttons Y-B gombokat és mehet a móka.

megjegyzés: Ne menjen el a kedvetek, ha nem sikerül először az összes pálya. A játék fanoknak készült, ezért lesznek benne keményebb részek, de azért kis kitartással teljesíthető. Sok sikert!

A játék jelenlegi állapotáról készült egy 42 perces videó:

komment