Volt - IndieGameStand

Először még a Greenlight-on akadt meg a szemem ezen az apró játékon. Amikor megtudtam,hogy éppen akciós, kapva kaptam a lehetőségen és ki is próbáltam.

Volt.jpg

Egész jó kis puzzle-platformer játék, ráadásul a szebbik fajtából. A célunk a kijáratok elérése lesz, ami elsőre könnyűnek hangozhat, viszont a karakterünk csak kétféle mozgásra képes. Az ugrásra és egyszerre két darab fénysugár kilövésére, amelyek "kötélként" szolgálnak. Mindkét mozgás száma eléggé le van korlátozva, ezért jól végig kell gondolni, hogy mikor mit használunk. Ha az utolsó ugrásunk is elfogyott, azaz lemerült az elemünk, akkor felrobbanunk.

A pályák nagyon szépen meg lettek tervezve, fokozatosan nehezednek és bővülnek új pályaelemekkel, mint például az antigravitációs mezőkkel vagy a különböző kapcsolókkal. Nehézségét tekintve mind reflexre, mind higgadt gondolkodásra szükségünk lesz, mert egyes pályák már szinte megoldhatatlanra sikerültek - Super Meat Boy rajongóknak kötelező.

Jelenleg 0.25$-t beszerezhetjük a DRM mentes változatot, 1$-tól Desura kulcsot kapunk, de Steam kulcsot is ígérnek Greenlight bejutás esetén.

A játékot itt vásárolhatjátok meg:
https://indiegamestand.com/deal/

Mi már szavaztunk, most rajtad a sor!

Volt - Battery on the loose

Szavazz erre a játékra, hogy megjelenhessen a Steamen!

komment