Dead Hungry Diner

A cikket Szoboszlai Zoltán írta a Dead Island Riptide sorsolásra. Ha szeretnéd megnyerni még November 1-ig van időd jelentkezni, még több infó itt.

DeadHungryDiner_.png

Klasszikus idővel gazdálkodós játék. A történet szerint Gabe és Gabby falujában éjjelente szörnyek vadásznak az emberekre. A két szerencsétlen menekülés közben ráakad egy bokorra, amin egy olyan kaja terem, amelyre buknak a szörnyek. Ebből jön az ötlet, hogy nyitnak egy éttermet kizárólag a szörnyeknek. A játékban a feladatunk, hogy az éttermet üzemeltessük az általunk választott karakterrel. Ez annyiból áll, hogy a sorban álló szörnyeket az asztalhoz ültetjük. Itt nem mindegy, hogy milyen sorrendbe, illetve ki ül a másik mellett. Vannak egyszemélyes és többszemélyes asztalok is. Néhány szörny egyedül jön, mások többen egy csoportban. Minden pálya időre megy, na meg aztán vannak türelmetlen szörnyek és egészen komótos lassú vén trottyok. Miután az asztalhoz ültek rendelésüket fel kell venni és egy vödörben tálalni kell nekik a fenséges szörnyeledelt. Ezután fel kell venni a fizetséget és le kell takarítani az asztalt.

Minden műveletben kombó pontot kapunk, így több pénzt és több pontot kapunk.Az éttermünk később szert tesz egy biztonsági őrre, mivel ha nem jól ültetjük a szörnyeket azok össze verekednek. Lesz egy fő ellenségünk is, aki minden áron tönkre akarja tenni az éttermet és bizonyítani hogy a szörnyeknek halni kell. Karakterünket fejleszthetjük is, például jobb cipővel gyorsabban tud mozogni, ezáltal hamarabb tud cselekedni, a türelem varázslattal tovább bírják a sorban álló szörnyek a várakozást vagy vissza csalogathatjuk a felbőszült szörnyeket, akik faképnél hagytak minket. Két játék mód van, a történet és a kihívás mód. Egyszerű játékmenet, de fokozatosan nehezedő kihívást nyújt.

Steamen itt vásárolhatjátok meg: A vásárlással most érdemes várni, mert Halloweenkor tuti le lesz akciózva!
http://store.steampowered.com/app/211800/

 

komment