2013. október 14. írta: ayo
Címkék: sorsolás
Dead Island Riptide sorsolás

A közelgő Halloween alkalmából az idei év egyik véres zombis játékát a Dead Island Riptide-ot fogom kisorsolni. A mostani jelentkezés kicsit el fog térni a megszokottól, gondoltam ha már ilyen menő játékot dobok be, akkor dolgozzatok meg érte :)

dead island riptide.png

A sorsolás menete:

Írj egy rövid ajánlót bármilyen lehetőleg ingyenes vagy demóval rendelkező játékról, de igazából az se baj, ha fizetős. Témája kapcsolódjon a Halloweenhez, tehát lehet véres vámpíros, túlélő-horror vagy akár vicces zombis és a többi. A bemutató ne legyen túl hosszú, de túl rövid se. Mit mutatsz be, miről szól, miért tetszik. Itt egy példa. (Ha nagyon nem találsz semmilyen témát, de jelentkeznél, dobj egy mailt és nézek majd valamit.)

Szerk.: mivel már többen kérdezték, hogy PVZ vagy L4D is mehet-e ezért ide is kiírom: olyan játékokat keressetek inkább, amely másnak is érdekes lehet. 2013-ban sorozatszámra jöttek ki a túlélő horror és zombi játékok (Greenlight összefoglalóimban tuti van vagy 20), szóval annyira nem nehéz szerintem. Egyelőre most érkezett be a 3. mű szóval továbbra is nagy esélye van mindenkinek, hajrá!

Ha kész vagy, akkor küldd el a játéknapló címére Dead Island Riptide sorsolás tárggyal a művet és figyeld a blogot. Ha kikerült az írásod, akkor már benne vagy a kalapban. Természetesen mindenkinek segítek, ha valami nem stimmel.
A végső sorsolás November 1-én 19:00 órakor lesz a posztolók között a random.org segítségével.

Sok szerencsét és vérben gazdag hónapot mindenkinek!

sorsolas.png

4 komment