2013. október 25. írta: ayo
Zombies.

A cikket Szilágyi Attila írta a Dead Island Riptide sorsolásra. Ha szeretnéd megnyerni még November 1-ig van időd jelentkezni, még több infó itt.

zombies.jpg

A Zombies. egy izometrikus nézetű pixel játék, melyben a célunk pályáról-pályára összegyűjteni a megmaradt túlélőket, és minél több zombit legyilkolni. Utunk során 8 különböző fegyvert lesz lehetőségünk összegyűjteni, amik nagyban megkönnyítik a túlélést. Az átvezető videók szépen kidolgozottak, viccesek, habár szinkronhangok terén a színészi játék lehetne kicsit élethűbb. A történet nem hosszú, mindössze 25 pálya van, ez viszont nem válik a játék kárára, befejeződik, mielőtt még túl repetitívvé válna a játékmenet.

zombies 2.jpg

Aki ezután is folytatni szeretné, annak ott van a végtelen számban özönlő zombik formájában az Endless mód. A zene önmagában is megérné a pénzt, tökéletesen illik a játékmenethez. A Zombies. nem próbálja megváltani a világot, viszont remek kikapcsolódást tud nyújtani mindenki számára, egy nagyszerű játékélménnyel vegyítve. Külön pozitívum, hogy iOS-re is megjelent, 1$-os áron, illetve a Greenlightnak hála,hamarosan érkezik Steamre is.

A játék ingyenesen kipróbálható:
http://www.thebignic.com/zombies/demo.php
Vagy akár közvetlenül a fejlesztőtől meg is vásárolható:
http://www.thebignic.com/zombies/full.php

Mi már szavaztunk, most rajtad a sor!

Zombies.

Szavazz erre a játékra, hogy megjelenhessen a Steamen!

 

komment