Magnetized

Magnetized nagyon jó példa arra, hogy egy egyszerű játék is lehet izgalmas és ötletes. Feladatunk mindössze annyi, hogy egy négyzetet különböző mágnesek segítségével bevigyünk a célba. Az irányításhoz egyedül az egerünkre lesz szükségünk, amelyet még mozgatni se kell, csak klikkelni a megfelelő időben.

magnetized.pngÖsszesen 60 pálya van és természetesen ezek fokozatosan nehezednek egészen lvl55-ig. Onnantól viszont elég komolyan bekeményít, rendesen ki is készült a csuklóm. Több óra szenvedés után az 59-es pályára kénytelen voltam aludni egyet. Másnap reggel tiszta fejjel és kipihent kézzel végül csak sikerült kivégezni a játékot, de tényleg meg kellett érte szenvedni - csupán 802-szer haltam meg, ebből olyan 300 volt lvl55-től. Szóval a vége egy picit el lett túlozva, de azért nyugodt szívvel tudom mondani, hogy teljesíthető.

És hogy ne adjátok fel a végén egy kis ösztönzés:

Figyelem játék következik!

Ha sikerült neked is 1000 halál alatt teljesíteni, akkor küldj egy képernyőmentést emailben vagy linkelj kommentben játéknapló címére és tiéd lehet egy eredeti Shank 2 játék.

A játékot ezen a linken érhetitek el:
http://www.kongregate.com/games/rocky10529/magnetized

komment