2013. március 01. írta: ayo
Sniper Elite: Nazi Zombie Army

Ahogy végre sikerült kimaxolnom a Sniper Elite V2-t, pár nap pihenés után megjelent ez a semmiből előjövő új standalone cím, a Nazi Zombie Army. Természetesen azonnal megvettem, mivel én nagyon is szeretem a Sniper Elite franchise-t, meg persze ki ne akarna náci zombikat ölni? Ha már náci zombik, akkor egyértelműen a Call of Duty fog eszünkbe jutni, de a játékmenet teljesen más lesz, mondhatni egy Left 4 Dead / Call of Duty keverékkel van dolgunk.

Sniper Elite Nazi Zombie Army.jpgÖsszesen 5 fejezetből áll a játék, amit single vagy multiplayer módban játszhatunk. Egy fejezet viszonylag hosszú, olyan 40 perc volt legkönnyebb fokozaton. A Sniper Elite V2-ből jól ismert helyszíneket kötöttek nagyon jól össze: egy fejezet  egy pályával. Néhol még nekem is furcsa volt ezeken a pokoli náci zombiktól hemzsegő pályákon barangolni, hisz az útvonalak teljesen eltérnek a megszokottól. Az atmoszféra nagyon jól eltalált, igazi zombis a hangulata és lett egy pár eléggé kemény ellenség is. Az egészet persze feldobja a 25 achievement és persze az, hogy végre 4 játékos is nyomhatja a Co-op-ban.
A Nazi Zombie Army igazából egy nagyon jó promó a franchise-nak. 11€-ért megkapjuk a teljes motort zombi skin-ben és pár javítással / újítással, hogy még élvezetesebb legyen a multi. Habár ez messze nem egy taktikai tps, mint a V2, de még több embert bevonz a náci zombi és a 4 players Co-op kulcsszavak, amitől talán még nagyobb sikere lesz a normál játéknak.
Nekem mai napig a kedvenc sniperes játékom és a fejlesztők folyamatosan foglalkoztak az előző résszel is (új dlc, új pályák single és multira, új achik, új fegyverek), szóval remélhetőleg itt is hasonló várható. 
Hogy mennyi játékidőt ígér, azt pontosan nem tudom, de egy kicsit kevésnek tűnt elsőre tartalmilag, bár azt mondom, hogy ennyiért bőven megéri. Ami viszont biztos: aki zombit akar gyilkolni az készüljön fel, mert eléggé brutál hullámokban kell majd irtani őket már easy fokozaton is. Akit érdekel itt a Chapter 2 easy fokozatban, amit én inkább mediumnak mondanék:)

A játékot itt tudjátok megvenni:
http://store.steampowered.com/app/227100/

komment