Dungeonland

Megjelent a Paradox Interactive új játéka, ahol végre mindenki széjjel szívathatja a haverjait gonoszként. Igen, én már nagyon vártam ezt a dicső napot, itt a Dungeonland!

dungeon land 1.jpgA játék alapvetően egy Co-operatív hack and slash, amelyben egy rettentő halálos középkori vidámparkon kell keresztül jutni. Összesen háromféle karakter közül választhatunk: Warrior, Rogue és Mage. Feladatunk, hogy csapatmunkával elintézzük a gonoszt, aki a 4. játékos is lehet. A Dungeon Maestronak gondoskodni kell a szörnyek spawnolásáról / irányításáról, a szemétkedő spellekről; lényegében, hogy minél élvezetesebben ölje meg a barátait.... :D A játék alapelve és persze minden részlete a szórakozásra épül. A pályák többnyire olyan hatást keltenek, mintha egy asztalon hagyott szerepjáték táblán lennénk. A gonosznak vicces szörnyei vannak, mint a gyilkos nyulak vagy a szuper Főnix csirke és persze a mágiák se az általában megszokott fajták:)

dungeonland.jpgEmellett a DM bármelyik szörny bőrébe belebújhat, így sokkal hatásosabb támadást is véghez tud vinni. Alapvetően nem olyan nagy játékról van szó, viszonylag kevés pályát tartalmaz, de sokszor újrajátszható. A karaktereknél és a DM-nél is rengeteg feloldásra váró item van, amiket a játék közben szerzett aranyért tudunk megvenni. Továbbá rengeteg DLC lesz hozzá, hisz új pályák, tárgyak és egyéb dolgok érkezését már most is láthatjuk a játékon belül. Tehát kontent lesz bőven (Magicka és a DLC társulat), csak meg kell venni.. én mondjuk mindig sale idején szoktam ezeket beszerezni, szerintem most se lesz másképp:)

És hogy kinek ajánlom? Nagyjából bárkinek, akinek van 20 perce arra, hogy mókázzon egyet a haverokkal. A local és az online Co-op keverhető, tehát elég egyszer megvenni a játékot, ha kéznél van egy gamepad is. Kiemelném, hogy kellemesen nagy a szerverek és a játékosok száma, tehát aki kedvet kapott hozzá, az nem fog csalódni!

A játékot itt vásárolhatjátok meg:
http://store.steampowered.com//app/218130
A játék weboldala:
http://www.dungeonlandgame.com

komment