Don't Starve

Milyen lenne, ha Tim Burton csinálta volna a Terrariát?... hát kb. ilyen:

dont starve.jpg

A játék menete leginkább a Terrariás gyűjtögetős-kombináláson alapszik, viszont itt a túlélés a cél. Hősünk természetesen folyamatosan veszélyben van a gyilkos ellenségek miatt, vagy hogy nem tudtunk elég ennivalót összeszedni és jön a koromfekete sötétség. Az idő gyorsan telik: egy nap kb. 8 perc. A játék folyamatosan izgalmas, hisz ha nem szerezzük be a mindennapi betevőnket, akkor hamar éhen halunk. Nekem nagyon bejött, hogy minden este tüzet kell gyújtani és táplálni vagy különben megesznek a gonosz állatkák a sötétben:)

Ötlet és kivitelezés 10/10. Nagyon jól irányítható, szép részletes grafikai elemek, animációk, pont amilyennek lennie kell. Mindenkinek ajánlom a 17 perces demót, mert elsőre nekem is nehéz volt elképzelni, hogy pontosan miről is van itt szó, de utána egyértelműen a "megveszem" kategóriába landolt.
Ha most veszed meg a játékot a fejlesztőktől, akkor csak 12$. Ez most 2 db azonnali Beta hozzáférést jelent, amit folyamatosan bővítenek a jövő évi megjelenésig, utána mindkettőhöz jár a 2 db Steam kulcs! Ajánlott.

A játékot itt tudjátok kipróbálni / megvenni a fejlesztőktől:
http://www.dontstarvegame.com/blog/getting-started/

1 komment