Rail Rush (böngészőből)

Az egyik legjobb flash-es játék, amivel mostanság találkoztam. Amolyan pénzgyűjtögetős és fejlesztgetős, miközben különböző feladatokat kell teljesíteni, hogy elérjünk egy még távolibb pontot. Ezt a stílust amúgy upgrade games-ként emlegetik, amikből mostanra már eléggé sokfajtát gyártottak. A Rail Rush egy kivételesen jól sikerült darab lett.

rail rush.pngA játékban igazából minden szükséges kellék megtalálható, ami elvárható ebben a stílusban, emellett nagyon izgalmas, rendesen nehezedik, na meg persze a plusz titkos részek és extra tojások csak fokozzák a hangulatot. Az irányítása mindaddig egyszerű, amíg rendesen be nem gyorsul (olyan 2000-3000 méter környékén). Utána viszont annyira gyors, hogy már én se tudom néha, hogy most melyik kezem mit csinál:) A szórakozás garantált, csak ajánlani tudom.

A játékot ezen a linken érhetitek el:
http://www.miniclip.com/games/rail-rush/en/

 

Upgrade, ami nekem bevált: Érdemes nem egyből elkölteni a pénzünket, mert sokkal jobban megéri a jobb kiegészítők vásárlása később. A fokozatos fejlesztés inkább pénzkidobásnak tűnt számomra.

komment