2011. november 10. írta: ayo
Call Of Duty: Modern Warfare 3

Hol is kezdjem? Vagy 5 óra játék után tudtam csak letenni. Azt hiszem ez el mond mindent:)
A játék most is, mint Black Ops-ban 3 részből áll:

Single: szokásos campaign-mód, akció után egy még durvább akcióval. Táltott szájjal csak nyomtam és mentem előre, brutál jelenetek egymás után...kb így tudnám leírni:) Grafika is javult, telitetebb szinek, jobb atmoszféra + letisztult menük és HUD.
Amit viszont itt is szeretnék kiemelni, hogy az írányítás nagyon kellemes lett, semmi lomha mozdulat, amit Black Ops-ban már megszoktam - zökkenőmentes gyilkolás:) -.
Ami menő volt eddig: remote turret robot írányítás, Paris utcáinak széjjelbombázása:)

+ 46 db intelt lehet összeszedni a pálya ált. eldugott részén, azt hiszem ilyen eddig nem nagyon volt. Most már nagyon ki lett bővitve mindennel, hogy még tovább élvezhető legyen:)


Multiplayer: na itt pl. kicsit részletesebb a menü, de ez nem lesz hátrány:) Nagyon sok új dolgot raktak bele, rengeteget, ezeket felsorolni nem szeretném max. majd ha mindegyiket rendesen megismerem:) A szerver keresés is részletesebb, eddig ugye csak írta, hogy hány potenciál van most már jelzi is, hogy milyen ping tartomány között keres.
A pályák tetszettek, bár eddig kb. egy pálya volt, amin 2x voltam, a több mind új volt:). Mivel jelenleg 0.1v a multi, tuti lesz itt is frissítés, mint Black Ops-nál.. Remélem egyszer eljutunk oda, hogy egy frissítésnél mondjuk egy pályát is betolnak alánk pluszba:)

Spec Ops: a COD DLC-je ként mondanám. Zombie-módhoz hasonlóan hullámokban kapjuk az ellenséget. Előszőr kispisztoly aztan vehetsz lőszert-fegyvert, majd robbanócuccokat, majd killstreak és skillt is.
Amiben eltér, hogy hogyha lvl-t lépünk, akkor újabb pályákon tolhatjuk és megjegyezném, hogy elégge sok pálya van, amit be lehet hozni.. . A Spec Ops mód-ot játszhatjuk egyedül, vagy Co-Op-ban:) szóval menőség. 

 

megjegyzés: a videó minősége ilyen, nem a grafika.

komment