The Legend of Zelda: Skyward Sword

Még 8 nap, de már kiszivárgott a demója, amiben Bird flying egy Dungeon (Skyview Temple) és egy Boss részt tartalmaz. A Bird flying rész annyira nem fogott meg, leginkább azt mutatta be, hogy Motion Plus-szal mennyivel jobb minden... A boss rész nem olyan nehéz, bár kicsit buzis az arc - nem a megszokott zeldás boss - de majd meglátjuk még mit hoz a full.

A videót a Dungeon résznél csináltam, sajnos időm kevés volt, ezért nagyjából csak körbenéztem, hogy mi a helyzet:
Grafika nagyon szép lett, kellemes környezetet tudtak ismét teremteni erre az igen csak gyenge hardverre, de ez nem újdonság.
Az irányítás sokkal finomabb lett - hála neked Motion Plus - precíz kaszabolásokat tudunk véghezvinni; mellesleg sok helyen kell is, mert védekeznek rendesen a kedves ellenségek:). Az "A" gombbal tudunk futkározni, amit a stamina le is számol szépen:) - úgy néz ki most nem lesz bukfenc, bár lehet, hogy elején még a felfedező korszakunkban lesz? passz. Amúgy a legtöbb dolog hasonlóan TP-ben megmaradt, inkább csak a Motion Plus miatt + a pár év tapasztalat után átírtak egy két mozdulatsort egyszerűbbre (pl: kivégző mozdulat, vagy amikor mászunk fől a borostyán,de sietnénk) .
Amit még kiemelnék és a videón is láthattok, az a item select rész, ami teljesen megújult. Nem kell végre start select dolgokra koncentrálni, hanem mint egy gyorshívó pikk-pakk cserélhetünk cuccot.

Hogy igazán milyen lesz, az majd kiderül, már csak pár nap, addig is:


+ kedves kolléga szólt, hogy:

ha valaki balkezes, nyugodtan átállíthatja és az sem elhanyagolható, hogy Link ugyebár "eredetileg" balkezes. 

komment