Mi pörög a kezünkben, min pörögnek a nagyvilágban. Hírek, screenshotok, trailerek, videók, zenék a retrótól a next-genig.

2017. május 19. írta: Sirandrish
játéknapló #4

Sorozat készül a Witcherből
A hét legnagyobb hírét minden bizonnyal a Netflix hozta el. Sajnos még nem sokat tudunk, de a lényeget már igen: hogy lesz és hogy a Netflix készíti, akik az utóbbi időben jobbnál jobb sorozatokat és filmeket adtak ki a kezükből.

ELEX
Nem is oly rég mutattunk az idén érkező ELEX-ről két hosszabb gameplay videót. A most megjelenő videó egy konkrét karakterre, a Berserkerre fókuszál.

NBA 2K18
A 2K bejelentése szerint a kosaras játékuk idei felvonása szeptember 19.-én jelenik meg PS3/PS4-re, X360/XO-ra, PC-re, és Nintendo Switch-re. Az egyetlen kérdés, hogy a Switch verzió inkább a PS3/360 vagy a PS4/XO verzióhoz lesz-e majd közelebb. 

LEGO Marvel Super Heroes 2
Nem titok senki számára, hogy gyakorlatilag az összes megjelent LEGO játék sikeres. Nem volt ez másképp a Marvel Super Heroes címet viselő résszel sem, éppen ezért nem meglepő, hogy érkezik a folytatás. A részletekre és a teljes előzetesre még május 23-ig várnunk kell azonban.

Injustice 2
A szuperhősök újra összecsapnak. A játék PS4-re és XO-ra már megjelent, viszont PC-s megjelenésről egyelőre nem érkezett információ, de minden bizonnyal előbb utóbb számítógépen is tiszteletét teszi a program.

Tekken 7
Ha már verekedős játék, akkor nem mehetünk el a június 2-án PC-re, PS4-re, és XO-ra megjelenő Tekken 7 mellett sem. Főleg mert a Playstation Youtube csatornára felkerült egy több mint félórás gameplay videó is.

Május 25-én érkezik Vanquish PC változata
A Nier és a Bayonetta profi portja után egy újabb PlatinumGames játékkal lesz gazdagabb a Steam. A 2010-ben megjelent minőségi konzol exkluzív játék természetesen sok extrával korszerűsítve (4K, 60 FPS stb.) érkezik PC-re.

Square Enix dobta az IO Interactive csapatot
Mindig is mondtam, hogy minőségi az új Hitman, de igen csak merész lépés volt ennyire kiszolgálni a rajongókat. Sajnos ez meg is látszott a számokon, hiszen az átlag játékos helyett inkább csak a kemény magot szólították meg. A játék sorsa egyelőre bizonytalan, a Season 2 viszont még lehetséges.

Jön mobilra Zelda és érkezik PC-re is az eddig exkluzív Harvest Moon sorozat
A Nintendo se pihent a héten, bejelentették, hogy már dolgoznak a Zelda mobiljátékon. Itt megint nem érdemes rendes verziókra számítani, inkább egyszerű ügyességi szórakozásra, ahogy azt mobilon szokás.
Emellett szintén egy komolyabb hír, hogy a Nintendo exkluzív Harvest Moon következő része immáron PS-re és PC-re is ki fog jönni.

harvest_moon_coming_to_pc_ps.jpg

Idén érkezik a Destiny 2
PC-n érdekes módon a Battle.net-en jelenik meg. Konzolokon továbbra is marad a 30 FPS limit, PC-n pedig akár 4K és 60 FPS.

komment