Ingyen Tom Clancy's Splinter Cell

El is érkeztünk július közepéhez és meg is érkezett az ígért következő ingyen játék, ami szintén egy igazi klasszikus, a Tom Clancy's Splinter Cell.
Itt bújhattunk először Sam Fischer ügynök bőrébe és az NSA titkos részlegének a Third Echelonnak a megbízásából kellett megoldanunk egy szövevényes ügyet.

stealth.jpg

A játék először Xboxon érkezett, majd később tiszteletét tette PC-re, PS2-re, valamint GameCube-ra is, de készültek mobiltelefonos és N-Gage-s változatok is és akkor még nem is beszéltünk a PSP-s "vadhajtásról" az Essentials-ről. (Emlékszik még rá valaki?)

Az első részt újabbak és újabbak követték, nevezetesen a Pandorra's Tomorrow, Chaos Theory, Double Agent, Conviction és az utolsó, a Blacklist. Itt egy kis ízelítő videó a teljes szériáról:

Szomorú apropó, de jelenleg jogviták miatt már jó ideje nem érhető el a Pandorra's Tomorrow, azonban lemezes verzióban még hozzá lehet jutni. Szerintem mindegyiket érdemes végigjátszani.

A játékot itt tudjátok beszerezni Uplay account birtokában. Augusztusban jön a következő játék, addig is lehet találgatni, hogy mi lesz az :)

2 komment