2014. július 21. írta: Adi86
Címkék: mac indie pc
Bad Bots

A Bad Bots egy egyszerű akció-kaland játék, nagyon kevés platform elemmel, amelynek története nagyon hasonlít a System Shock 2-re. Itt is egy mesterséges intelligencia veszi át az irányítást a fedélzeten található összes robot felett és minő meglepetés, megöl minden embert a fedélzeten csak minket kifelejt, nagy hibájára.

Bad Bots.jpg

Ezzel pedig meg is kezdődik Sam A Macrae szerelő első munkanapja, mely a pozitron agyúak mészárlásából fog állni, a munkaidő pedig csak 3 óra lesz. A játék annyiból fog állni, hogy megyünk előre és lövünk mindenre ami mozog, még platform ügyességi részekkel sem nagyon lehet találkozni, szám szerint csak egy van az egész játékban. A grafika a 90-es évek elejéből származik, ami szokásosan adja a retro ízt, zenéje sem kiemelkedő, bár egyszer felfigyeltem rá. Ami igazán tetszett, az az átvezető videók; ez a képregényes stílus igazán tetszetős és hangulatos volt, igaz egy kis drámai zenét el tudtam volna képzelni alá. A történet fő szálának befejezése után még van lehetőségünk három kihívást teljesíteni, gyakorló, közepes és nehéz szinten. A játék eme része egy horda mód, szünet nélkül, az ott elért pontokat jegyzi, de nincs lehetőségünk neveket írni melléje és még online ranglista sincs, így ez a rész is nagyon felemás és unalmas lett.

Összegezve a játékot nem ajánlom megvételre. Élményekkel nem leszünk gazdagabbak és hangulata sincs igazán. Megvalósítás közepes, még indie mércével is, játékmenet pedig eléggé fapados.

Játékról további információt Steamen itt találhatok:
http://store.steampowered.com/app/235070/

3 komment